Menu

Bedrijfskunde met Management  

Tijdelijk met GRATIS tablet Nú met 50% korting
Bedrijfskunde met Management
associatie
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€1458,00
729,00
of 
12 x €67,00
4.8/5

Beoordeeld door 4 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Manager worden? Ga voor de opleiding Bedrijfskunde met Management op HBO-niveau

Generalisten zijn in het bedrijfsleven gewild. Moderne managers die vanuit diverse invalshoeken leiding kunnen geven aan een bedrijf. Ben je breed georiënteerd en wil je bedrijfskundig aan de slag als manager? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Management op HBO-niveau en leg alvast de basis.


Of je nu museumdirecteur bent, een afdeling bij een elektriciteitsbedrijf leidt of een keten van fietsenwinkels hebt: je hebt bedrijfskundige kennis en vaardigheden nodig. Leer vanuit verschillende invalshoeken naar bedrijven kijken: financieel, commercieel, juridisch. Leer bedrijven in no-time doorgronden.


Een succesvolle onderneming staat of valt met het managen van personeel, organisatie en processen. Leer hoe je projecten en processen binnen een bedrijf in goede banen leidt en welke strategieën je daarbij hanteert. Herken bedrijfsstrategieën en weet welke strategieën bij welke bedrijven passen, zodat je bedrijven adequaat adviseert.


Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde, maar heb je onvoldoende basiskennis? Met de opleiding Bedrijfskunde met Management leg je een solide basis.


Gedurende twaalf maanden maak je kennis met bedrijfskunde en management waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, projectmanagement en ondernemingsstrategie.


De nadruk bij de opleiding Bedrijfskunde met Management ligt op het managen van een bedrijf, zowel op bedrijfskundig vlak als op het vlak van projectmanagement.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Bedrijfskunde met Management

Deze opleiding bestaat uit drie deelcursussen: Middle management, Projectmanagement en Ondernemingsstrategie. Je haalt dus straks naast jouw officiële instituutsdiploma Bedrijfskunde met Management maar liefst drie officiële diploma’s!


Deze opleiding krijg je in twee delen toegezonden:


Bedrijfskunde de basis

 • algemene managementkennis;
 • middle management en bedrijfsvoering.


Organisatie en leidinggeven

 • projectmanagement;
 • ondernemingsstrategie;
 • themaopdracht organisatie en leidinggeven.
REVIEWS

Reviews

5/5
Bedrijfskunde met Management

Tevredenheid heerst bij mij, snelle beantwoording van mijn ingevulde les materiaal. En duidelijke en goede lesstof.. dus zeer tevreden. Gr, John

5/5
Bedrijfskunde met Management

Zeer tevreden over de opleiding, snel alle spullen geleverd, alles van goede kwaliteit. Alles wordt netjes uitgelegd en het huiswerk wordt snel nagekeken. Zeker een aanrader!

4/5
Bedrijfskunde met Management

Zeer tevreden met het product. Zou alleen wat uitgebreidere beschrijving soms willen zien.

5/5
Bedrijfskunde met Management

Deze opleiding is zeer toegankelijk en leesbaar met een duidelijke uitleg. Al lezend en studerend krijg je lol in dit vakgebied, ook is het breed toepasbaar in deze maatschappij. De feedback na inlevering van je huiswerk is motiverend.

DIPLOMA

Diploma Bedrijfskunde met Management

De 4 examens worden flexibel per computer afgenomen en je kunt zelf aangeven wanneer je het examen wenst af te leggen. De examenplaatsen liggen verspreid over Nederland. Je kunt een plaats uitzoeken die bij jou in de buurt ligt.

Voor meer informatie betreffende de examens ‘Algemene managementkennis' en 'Middle Management en bedrijfsvoering’ zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar de Associatie voor Examinering.

associatie

Postbus 1230
3800 BE Amersfoort
Telefoon: 033-4612159
Internet: associatie.nl

Je kunt je voor de examens ‘Projectmanagement' en 'Ondernemingsstrategie’ aanmelden bij NHA. Dit zijn 2 interne examens. Het examengeld bedraagt € 75,- per examen. Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Als je alle examens van de Associatie voor Examinering en NHA en de thema-opdracht met goed gevolg hebt afgelegd, kun je het NHA-instituutsdiploma Bedrijfskunde met Management aanvragen.

NHA best beoordeelde online opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Multiscope heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van online opleidingen. Duizenden studenten werden gevraagd hun online opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste online opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. 


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Bedrijfskunde met Management uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Bedrijfskunde met Management, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Bedrijfskunde met Management
€1458,00 €729,00
of  12x 67,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€1458,00 €729,00
of  12x 67,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Headphone of Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt

5/5

Tevredenheid heerst bij mij, snelle beantwoording van mijn ingevulde les materiaal. En duidelijke en goede lesstof.. dus zeer tevreden. Gr, John

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!