Menu
Gratis studiegids

 

Een foodtruck beginnen... begint bij NHA

 Maak je droom waar: een foodtruck beginnen is makkelijker dan je denkt. Of je nu broodjes wilt verkopen tijdens festivals of op een vaste plek smoothies aanbiedt aan passanten, word mobiele horecaondernemer.  

 

Je eigen foodtruck beginnen

Rij met je bus naar het festivalterrein. Doe je inkopen, prepareer je gerechten en bereid je voor op honderden, duizenden klanten.

 

Wat is er mooier dan genieten van muziek, lekker eten bereiden en geld verdienen? Van Landgraaf tot Madrid: met een foodtruck ben je vaak op pad. Rijd naar de plekken waar de klanten zijn of waar het weer het beste is. De zon tegemoet. Natuurlijk, het klinkt avontuurlijk, maar een foodtruck betekent ook hard werken.

 

Leer de basisvaardigheden van horecaondernemers kennen

NHA biedt voor ondernemers in de horeca cursussen en opleidingen:

 

Een foodtruck beginnen geeft je vrijheid. In de Europese Unie is er vrij verkeer van goederen, diensten en mensen. Uitstekend als je met een foodtruck Europa doorkruist.

 

Leer alle ins en outs van het horecavak kennen

Natuurlijk zijn er ook wettelijke eisen en vergunningen. Zeker als je eten verkoopt. Of het nu in een luchroom, een restaurant of een foodtruck is. Leer alle wettelijke eisen kennen.

 

Leer alles over horeca-apparatuur, over hygiëne, arbeidsomstandigheden en brandveiligheid. Een foodtruck beginnen betekent ook dat je weet hoe je aantoont dat je producten vers zijn als de inspectie langskomt. Leer de ins en outs van het horecavak kennen. Zo verzeker je jezelf van de beste start.

 

Waar begin je?

Heb je een mooie truck gezien? Een klassiek Volkswagen busje of een kleine vrachtwagen? Of pak je het groots aan en denk je aan trucks met opleggers?

 

Begin jij bij je gerechten? Verkoop jij de lekkerste broden met de opleiding Bakker of volg je een zoetere route met de Patisserie opleiding? Of ga jij voor de lekkerste drankjes? Wat zijn je specialiteiten?

 

Of ben je een ervaren festivalganger en weet je exact wat je doelgroep op dit moment mist? Ken je de markt en ken je de behoeftes van je doelgroep als geen ander?

 

Misschien ben je wel juridisch onderlegd en weet je alles van Arbo-regels en weet je exact hoe het zit met elke vergunning. 'Foodtruck', zei je partner toen je klaagde over de saaiheid van je werk. 'Met een foodtruck combineer je jouw twee passies: koken en reizen.' Benut je kwaliteiten en maak je nieuwe vaardigheden en kennis eigen. Misschien zit jij over een jaar wel achter het stuur, draai je de sleutel om en kun je je foodtruck starten.

 

Maak je droom waar

Een foodtruck beginnen betekent beginnen. Waar je begint, maakt niet uit. Je bent al begonnen. Met een droom, een idee, een opmerking. Je leest deze pagina omdat het idee je aanspreekt: een foodtruck. Beginnen? Nee doorgaan.

 

NHA ondersteunt doorzetters die dromen waarmaken.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken

 

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!