Gratis studiegids

Behaal jouw SVH diploma met een cursus van NHA!

Ben jij werkzaam in de horeca en wil je jouw SVH diploma Sociale Hygiëne behalen? Door een cursus te volgen bij NHA ben jij goed voorbereid op het examen. In onze cursussen komen alle belangrijke onderwerpen aan bod waardoor je goed op de hoogte bent van de geldende regelgeving.

 

Het SVH diploma is een diploma van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca. Je ontvangt dit diploma nadat je geslaagd bent voor het theorie-examen SVH Sociale Hygiëne. Ook word je ingeschreven in het Register Sociale Hygiëne als je geslaagd bent. Het SVH diploma is onmisbaar voor verschillende beroepen. Een cursus van NHA bereidt jou voor op je examen!

 
Haal al in 3 maanden jouw SVH diploma

Wil jij graag snel jouw SVH diploma behalen? Dan is de cursus Sociale Hygiëne de perfecte opleiding voor jou. Met deze cursus kun jij in 3 maanden tijd jouw SVH diploma behalen. Wil je nog sneller studeren? Dat kan ook! Jij bepaalt namelijk zelf jouw studietempo.

In de cursus komt de regelgeving waaraan horeca ondernemingen moeten voldoen uitgebreid aan bod. Onderwerpen als alcohol, drugs en kansspelen, verslavingen, sociale vaardigheden, ethiek en regelgeving worden uitgebreid behandeld. Ook leer je wat de wettelijke verplichtingen zijn wat betreft veiligheid en arbeidsomstandigheden. Aan het einde van de cursus ben jij klaar om jouw SVH diploma te halen!Wil jij jouw SVH diploma behalen voor een specifiek beroep? Bekijk dan ook eens de volgende cursussen waarin je ook direct kennis opdoet over de beroepspraktijk!

.

Behaal jouw SVH diploma én open je eigen café

Ben jij van plan om zelf een café te openen? Dan heb je een SVH diploma nodig. De cursus Cafébedrijf bereidt jou voor op de praktijk van het runnen van een eigen café. Daarnaast volg je in deze cursus ook de volledige module Sociale Hygiëne zodat jij ook direct jouw SVH diploma kunt behalen.

Je verdiept je in deze cursus in verschillende basisvaardigheden die onmisbaar zijn in de horeca. Je doet niet alleen productkennis op over (alcoholische) dranken en kleine etenswaren, maar je leert ook over de apparatuur die het meest wordt gebruikt, hoe je gastgericht handelt en welke bedrijfsformules er zijn in de horeca. Daarnaast doe je dus alle benodigde kennis op om jouw SVH diploma Sociale Hygiëne te behalen.
 
 

Ga jij aan de slag als Horecaportier?
 

Naast het Sociale Hygiëne diploma kun je bij de SVH nog meer diploma’s behalen. Wil jij aan de slag als horecaportier? Dan heb je het SVH diploma Horecaportier nodig. Ook voor dit examen heeft NHA een cursus ontwikkeld die jou uitstekend voorbereidt! Als horecaportier heb je een afwisselende baan waarin je zorgt voor veiligheid. Hiervoor moet je gastvrij zijn, maar ook stevig in je schoenen staan.

In de cursus Horecaportier leer je alles over het handhaven van de orde binnen een horecagelegenheid. Je ontwikkelt de juiste vaardigheden om goed met dronken of agressieve gasten om te gaan en je leert meer over strafbare feiten en welke wapens verboden zijn. Ook herken je de effecten van alcohol- en drugsmisbruik en weet je wat te doen bij brand en ongevallen. Na afloop kun je examen doen voor het SVH diploma Horecaportier.

 

 

Welke cursus ga jij volgen om je SVH diploma te behalen? Vraag vandaag een gratis proefles aan en ga direct aan de slag!  


Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!