Menu
Gratis studiegids

 

Aan de slag in de horeca?

Volg een cursus en laat je droom uitkomen

Van een bierbrevet tot een eigen café: geef je ambitie alle ruimte met een cursus horeca van NHA. In de horeca is volop werk. Van portiers tot koks: in Nederland werken honderdduizenden mensen in de horeca. Denk aan café's, restaurants, lunchrooms, hotels.

 

Volg een cursus horeca

Is een hygiënecodeboek wettelijk verplicht? Hoe maak je een pina colada? Hoe begin je een eigen café? Je vaardigheden vergroten begint met de belangrijkste vraag: wat wil je leren?

 

Van een Barista cursus tot een biercursus: waar je keuze ook naar uit gaat, bij NHA vergroot je je horecavaardigheden. Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende horeca cursussen:

 

 

Gastvrijheid en geld verdienen met een cursus horeca

Horeca is bij uitstek de branche waar gastvrijheid belangrijk is. Aandacht voor gasten die bijvoorbeeld een glas wijn kiezen bij hun diner. Gastvrijheid betekent dat je gasten uitlegt welke wijn bij welk gerecht past, het verhaal achter de wijn die je schenkt en je biedt de horecaklant meer dan alleen een glas wijn.

 

Volg een cursus horeca en je leert hoe horeca-ondernemers met wijn geld verdienen. Hoeveel vraag je voor een fles wijn die bij inkoop 12 euro kost? Twee keer zo veel, drie keer zo veel of misschien wel tien keer de inkoopprijs? Bovendien bederft wijn in tegenstelling tot gerechten minder snel en is het serveren minder arbeidsintensief. Leer alles wat je wilde weten over wijn in de cursus Wijnbrevet.

 

NHA helpt

Een cursus horeca vergroot je mogelijkheden in de horecabranche. Kies voor de beste cursus. Horeca vraagt natuurlijk om meer dan alleen kennis over dranken. Daarom is er niet alleen een horeca opleiding tot sommelier. Van Basisvaardigheden Horeca tot een cursus Horecaportier: je vindt bij NHA de beste opleidingen die aansluiten bij jouw horeca-ambitie.

 

En ja, bij NHA studeer je in je eigen tempo. Waar en wanneer je wilt. Ideaal als je al werkt in de horeca en naast je werk studeert en je vaardigheden vergroot.

 

Bekijk alle horecacursussen van NHA en laat je inspireren. Kies de cursus die het beste bij je past. Of je nu je eigen cafébedrijf wilt beginnen of alle ins en outs van bier wilt kennen. Of je bent een geboren portier. Er is een horecacursus die naadloos bij je past.

 

NHA biedt in elke branche beroepsopleidingen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle beroepsopleidingen bekijken »

 

Tablet incl. toetsenbord
 

Daarom NHA

  • Lekker in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten 
  • 15 dagen gratis op proef
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een cursus Horeca.

 

077 30 67 000

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!