Menu
Gratis studiegids

NHA Suriname

NHA suriname man

 

NHA biedt de voordeligste opleidingen van Suriname.  NHA is een betrouwbare onderwijsinstantie met 85 jaar ervaring. 

Heb je interesse in een opleiding? Schrijf je dan direct in via onze website.
Let op: de prijzen zijn in Euro's. Voor studenten buiten Nederland geldt dat het cursusgeld op voorhand in één keer betaald dient te worden. 

Bij NHA bepaal je zelf wanneer, hoe en waar je studeert. Bovendien kun je iedere dag van het jaar starten! Je kunt kiezen uit meer dan 500 cursussen en opleidingen in tal van branches, van talen tot beroepsopleidingen tot hobbycursussen. NHA heeft kwalitatief onderwijs dat in Suriname  gevolgd kan worden. Online studeren in Suriname is zo voor iedereen betaalbaar.

Heb je interesse maar wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op:

  • Je kunt ons bellen op telefoonnummer: +31 77 30 67 000
  • Of stuur een e-mail naar [email protected]


Vele bedrijven en particulieren in Suriname gingen je voor!

 


NHA, de voordeligste opleidingen in Suriname

85 jaar ervaring in afstandsonderwijs

De NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen- en opleidingen in Suriname en Nederland. In de afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen thuisstudies. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

De NHA is opgericht door een onderwijzer, die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA.

"Kwalitatieve opleidingen in Suriname, voor iedereen betaalbaar!"


Erkend door het ministerie van onderwijs

De NHA is erkend/aangewezen door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen in Nederland op grond van de WEO en de WEB en de WHW voorzover het onderwijs onder de reikwijdte van de wet valt.

Deze kwaliteitserkenning in Nederland zorgt ervoor dat de kwaliteit van onderwijs in Suriname gegarandeerd van een hoog niveau is.
In Suriname ben je hierdoor verzekerd van cursussen en opleidingen van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service.


NHA staatsexamens: vmbo - havo - vwo

De NHA is erkend door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen in Nederland op grond van de WEO, de Wet op de erkende onderwijsinstellingen. Wij leiden je op voor de officiële examens!

 

NHA examens

Je kunt een examen afleggen op een door jou gekozen tijdstip in een Test Centrum in Willemstad (Curaçao) of Nederland. 

 

Starten kan iedere dag van het jaar

Je kunt met iedere thuiscursus- of opleiding in Suriname starten wanneer je wil. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Dit geldt dus óók voor de vmbo, havo en vwo opleidingen. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

 

Altijd je eigen studietempo

Een thuisstudie van de NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen, maar comfortabel thuis studeren wanneer het jou uitkomt. Jouw persoonlijke leraar past zich volledig aan je tempo aan. Via internet heb je contact met je eigen docent. Samen werken jullie naar het officieel erkende diploma toe.

Online studeren in Suriname? Start vandaag nog met een cursus of opleiding bij NHA. 

 

Vragen? Onze klantenservice helpt je graag

NHA helpt je graag zo goed mogelijk. Wanneer je een vraag hebt, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice,

  • Je kunt ons bellen op telefoonnummer: +31 77 30 67 000
  • Of stuur een e-mail naar [email protected]

  

NHA opleidingen in Suriname online studeren

 

 
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!