Gratis studiegids

NHA Suriname

NHA suriname man

 

NHA biedt de voordeligste opleidingen van Suriname.  NHA is een betrouwbare onderwijsinstantie met 80 jaar ervaring.

Heeft u interesse in een opleiding? Schrijf dan direct in via onze website.
Let op: de prijzen zijn in Euro's! Voor studenten buiten Nederland dient het cursusgeld op voorhand in één keer betaald te worden. De welkomstcadeaus gelden ook alleen in Nederland. Inschrijvingen en betalingen geschieden in Suriname.

Bij NHA bepaalt u zelf wanneer, hoe en waar u studeert. Bovendien kunt u iedere dag van het jaar starten! U kunt kiezen uit maar liefst 450 cursussen en opleidingen van de beste kwaliteit. NHA maakt kwalitatief onderwijs in Suriname voor iedereen betaalbaar.

Heeft u interesse maar wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op:

  • U kunt ons bellen op telefoonnummer:             +597 443198
  • U kunt ons een e-mail sturen naar:                    [email protected]

 

Bezoekadres:
NHA Suriname
Kwattaweg 233
Paramaribo, Suriname

Vele bedrijven en particulieren in Suriname gingen u voor!

 


NHA, de voordeligste opleidingen van Suriname

80 jaar ervaring in afstandsonderwijs

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisopleidingen in Suriname en Nederland. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

De NHA is opgericht door een onderwijzer, die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA.

"Kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar in Suriname!"


Erkend door het ministerie van onderwijs

De NHA is erkend/aangewezen door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen in Nederland op grond van de WEO en de WEB en de WHW voorzover het onderwijs onder de reikwijdte van de wet valt.

Deze kwaliteitserkenning in Nederland zorgt ervoor dat de kwaliteit van onderwijs in Suriname gegarandeerd van een hoog niveau is.
In Suriname bent u hierdoor verzekerd van cursussen en opleidingen van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service.


NHA staatsexamens: vmbo - havo - vwo

De NHA is erkend door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen in Nederland op grond van de WEO, de Wet op de erkende onderwijsinstellingen. Wij leiden u op voor de officiële examens!

 

NHA examens

NHA examens worden in Paramaribo afgenomen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +597 443198.

 

Starten kan iedere dag van het jaar

U kunt met iedere thuisstudie starten wanneer u wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Dit geldt dus óók voor de vmbo, havo en vwo opleidingen. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

 

Altijd uw eigen studietempo

Een thuisstudie van de NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen, maar comfortabel thuis studeren wanneer het u uitkomt. Uw persoonlijke leraar past zich volledig aan uw tempo aan. Per post of via internet heeft u contact met uw eigen docent. Samen werkt u naar het officieel erkende diploma toe.

Start vandaag nog met een cursus of opleiding bij NHA. 

 

Like ons op Facebook!

NHA helpt u graag zo goed mogelijk. Wanneer u een vraag heeft, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice, maar u kunt uw vraag ook via social media stellen! Wij zijn te vinden op Facebook , waar we u graag van advies voorzien.

Daarnaast houden we u via Facebook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom NHA! Houd de pagina dus goed in de gaten!
Volg en like ons nu!

 

NHA suriname vrouw

 

 
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!