Gratis studiegids

Beste thuisstudie? Kies NHA!

Een thuisstudie kiezen kan lastig zijn: welke richting wil je op? Wil je studeren omdat je het leuk vindt of om je carrière een boost te geven? Wil je een opleiding of cursus waarmee je een flink aantal maanden zoet bent, of is een kortlopende thuisstudie meer jouw ding? Waar je keuze ook naar uitgaat: de beste thuisstudie die bij jou past, vind je bij NHA.

 

Waarom NHA?

Met een thuisstudie van NHA kun je metéén aan de slag. Wil je nú beginnen, dan kun je je inschrijven en krijg je meteen toegang tot de online studentenplaza. Hier vind jij het lesmateriaal dat je nodig hebt. Uiteraard krijg je jouw thuisstudie ook thuis geleverd. klapper valt binnen enkele dagen op jouw deurmat (of je haalt het pakket op bij het dichtstbijzijnde PostNL punt, die Pakje Gemak service bieden wij ook). Dat maakt ons tot een van de beste thuisstudie aanbieders in Nederland. En ook één van de grootsten!

 

Kies een thuisstudie in jouw interessegebied

Met ruim 500 cursussen en opleidingen zit er beslist een tussen die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en eisen. We hebben opleidingen voor alle leeftijden, tot aan cursussen voor senioren toe!

Start jij een opleiding Juridisch Secretaresse of een cursus Spaans? Word jij Werkvoorbereider of ga jij je verdiepen in Communicatie & Management ? 

 
Maar hoe vind je nu de beste thuisstudie voor jou? We helpen je op weg:

 

1) Met welk doel wil je een opleiding of cursus volgen?

Allereerst kun je kiezen tussen een beroepsopleiding of een hobbycursus. Dit is overigens geen verplichting, want beroepsopleidingen kun je uiteraard ook voor je plezier volgen, en je kunt ook zeker van een hobbycursus je werk maken. Maar het is wel een goed startpunt.

2) Kies je interessegebied

Heb je altijd al eens je creatieve vaardigheden willen ontwikkelen met een van onze creatieve cursussen? Of heb je altijd als iets in de richting Psychologie willen doen? Kies dan het interessegebied van jouw voorkeur, en vind daar de beste thuisstudie voor jou!

3) Claim je proefles

Ben je benieuwd of de cursus die je hebt gekozen, ook daadwerkelijk aansluit bij je wensen? Het is natuurlijk niet iets wat je in een spur of the moment aanschaft. Om zeker te weten of de cursus of opleiding bij je past, kun je de gratis proefles activeren. Je krijgt dan toegang tot ons online studentenplatform en kunt één of meerdere lessen uitproberen. Dit kost je helemaal niets!

4) De best passende thuisstudie gratis op proef

Wat onze opleidingen en cursussen tot de beste thuisstudies maakt? Je kunt je opleiding 15 dagen gratis op proef ontvangen. Dit betekent dat je de complete opleiding thuisgestuurd krijgt, en dat je deze 15 dagen lang mag inzien en proberen. Voldoet deze dan toch niet helemaal aan je verwachtingen, dan stuur je de thuisstudie gewoon terug.

NHA: de beste thuisstudie website

In 2018 hebben wij de publieksprijs voor beste thuisstudie website van Nederland gewonnen. Een prijs waar we nog steeds heel erg blij mee zijn. Dit geeft aan dat je bij NHA in goede handen bent. Wil je ook de beste thuisstudie voor jou vinden? Zoek dan op onze website, of neem contact op met onze studieadviseurs. Deze zullen je graag te woord staan en helpen met het zoeken van een geschikte thuisstudie.

Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
5/5

Heb net een cursus afgerond en ben nu met de volgende cursus bezig. goede service bij vragen en snel antwoord, zowel bij vragen aan de NHA als antwoord van de docent. Erg fijn!

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!