Gratis studiegids

Beste thuisstudie? Kies voor NHA!

Een thuisstudie kiezen kan lastig zijn: welke richting wil je op? Wil je studeren omdat je het leuk vindt of om je carrière een boost te geven? Wil je een opleiding of cursus waarmee je een flink aantal maanden zoet bent, of is een kortlopende thuisstudie meer jouw ding? Waar je keuze ook naar uitgaat: de beste thuisstudie die bij jou past, vind je bij NHA! 

  

 

NHA: de beste thuisstudie opleider

Recent is er door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies.

Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. Daarbij werd NHA beoordeeld als de beste thuisstudie opleider van Nederland. 

Ook mocht NHA in 2023 de publieksprijs voor Beste Website in de categorie Educatie & Opleiding in ontvangst nemen tijdens de Website van het Jaar verkiezingen. Een prijs waar we heel erg blij mee zijn.

Ook in 2022, 2021, 2018 en 2011 ontving NHA deze prijs.

 

Lees hier het volledige nieuwsbericht »

 

Waarom NHA?

Met een thuisstudie van NHA kun je metéén aan de slag. Wil je nú beginnen, dan kun je je inschrijven en krijg je direct toegang tot Plaza, de online leeromgeving. Hier vind jij het lesmateriaal dat je nodig hebt.

Uiteraard krijg je jouw thuisstudie ook thuis geleverd. Je klapper valt binnen enkele dagen op jouw deurmat. Of je haalt het pakket op bij het dichtstbijzijnde PostNL punt, die Pakje Gemak service bieden we ook.

Als opleider hebben we 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs. Dat maakt ons tot een van de beste thuisstudie aanbieders in Nederland. En één van de grootsten!

 

Kies een thuisstudie in jouw interessegebied

Met ruim 600 cursussen en opleidingen zit er altijd een tussen die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en eisen. We hebben opleidingen voor alle leeftijden, tot aan cursussen voor senioren toe!

Start jij een opleiding Juridisch Secretaresse of een cursus Spaans? Word jij Werkvoorbereider of ga jij je verdiepen in Communicatie & Management? Het kan allemaal. 

Maar hoe vind je nu de beste thuisstudie voor jou? We helpen je graag op weg:

1. Met welk doel wil je een opleiding of cursus volgen?

Allereerst kun je kiezen tussen een beroepsopleiding of een hobbycursus.

Het een sluit het ander niet uit, want beroepsopleidingen kun je uiteraard ook voor je plezier volgen. En je kunt ook zeker van een hobbycursus je werk maken. Maar het is wel een goed startpunt.

2. Kies je interessegebied

Heb je altijd al eens je creatieve vaardigheden willen ontwikkelen met een van onze creatieve cursussen? Of heb je altijd als iets in de richting Psychologie willen doen?

Kies dan het interessegebied van jouw voorkeur, en vind daar de beste thuisstudie voor jou!

Bekijk alle interessegebieden »

3. Claim je proefles

Ben je benieuwd of de cursus die je hebt gekozen, ook daadwerkelijk aansluit bij je wensen? Het is natuurlijk niet iets dat je in een spur of the moment aanschaft.

Om zeker te weten dat de cursus of opleiding bij je past, kun je de gratis proefles activeren. Je krijgt dan toegang tot ons online studentenplatform en kunt één of meerdere lessen uitproberen. Dit kost je helemaal niets!

4. De best passende thuisstudie gratis op proef

Wat onze opleidingen en cursussen tot de beste thuisstudies maakt? Je kunt je opleiding 15 dagen gratis op proef ontvangen.

Dit betekent dat je de complete opleiding thuisgestuurd krijgt, en dat je deze 15 dagen lang mag inzien en proberen. Voldoet deze dan toch niet helemaal aan je verwachtingen, dan stuur je de thuisstudie gewoon terug.

Wil je ook de beste thuisstudie voor jou vinden? Zoek dan op onze website of neem contact op met onze studieadviseurs. Zij staan je graag te woord en helpen je met het vinden van een geschikte thuisstudie.

 

Vind jouw thuisstudie »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
5/5

Heb net een cursus afgerond en ben nu met de volgende cursus bezig. goede service bij vragen en snel antwoord, zowel bij vragen aan de NHA als antwoord van de docent. Erg fijn!

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!