Gratis studiegids

Opleiding Teamleider Zorg: ontwikkel je met een thuisstudie

Wil jij het verschil maken in de zorg? Met de opleiding Teamleider Zorg van NHA bereid jij je voor op een verantwoordelijke functie binnen dit vakgebied. Onze thuisstudie helpt je om jouw leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen zodat jij je kunt ontwikkelen tot leidinggevende of manager binnen de zorg. Schrijf je vandaag nog in en ga direct aan de slag! 

 

 
In onze opleiding Management in de Zorg leer je alles wat je moet weten om teamleider, leidinggevende of manager binnen de zorg te worden. Je ontwikkelt je leidinggevende vaardigheden en bereidt je voor op de praktijk. 

 

Bekijk direct onze opleiding:

 

Wat leer je in de opleiding Teamleider Zorg?

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en heb je ambities om leiding te geven in de zorg? Als teamleider stuur jij dagelijks een afdeling of team binnen een zorginstelling aan. Met een opleiding Teamleider Zorg bereid jij je perfect voor op deze uitdagende baan!

In de opleiding werk je aan vaardigheden die voor een teamleider in de zorg van belang zijn. Denk hierbij niet alleen aan leidinggeven, maar bijvoorbeeld ook aan het bevorderen van teamcohesie, het creëren van een leerklimaat voor je medewerkers en het omgaan met veranderingen binnen de organisatie.

Ook is er in de opleiding Teamleider Zorg aandacht voor onderwerpen als wet- en regelgeving, samenwerking binnen de gezondheidszorg, human resources en ethiek. De opleiding biedt je dus een brede basis waarmee jij je kunt ontwikkelen tot een competente teamleider!

 
 

 

Waarom deze opleiding Teamleider Zorg? 

Als je mensen gaat aansturen als teamleider of manager is het belangrijk dat je over de juiste vaardigheden en kennis beschikt. Met de opleiding Teamleider Zorg van NHA ben je goed voorbereid op de praktijk.

Je kunt je opleiding afronden met een examen. Slaag je voor dit examen? Dan ontvang je een NHA-instituutsdiploma waarmee je aantoont dat je de juiste competenties hebt ontwikkeld. Als teamleider in de zorg kun je bijvoorbeeld aan de slag in zorginstellingen zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.
 

Daarom deze thuisstudie van NHA: 

   15 dagen gratis op proef

   Met begeleiding van een ervaren vakdocent

   Geaccrediteerd door beroepsvereniging KTNO en NVST


Schrijf je je in voor de opleiding Teamleider Zorg bij NHA, dan kun je altijd rekenen op de hulp van een ervaren vakdocent. Deze begeleidt jou tijdens je opleiding, beantwoordt je vragen en kijkt je huiswerk na. Zo sta je er dus nooit alleen voor!

 

Vraag nu je gratis proefles aan!

Is deze opleiding Teamleider Zorg echt iets voor jou? Wil jij in je eigen tempo je vaardigheden ontwikkelen? Wil jij de volgende stap zetten in jouw zorgcarrière en een waardevol diploma halen? Vraag dan nu een gratis proefles aan en ontdek zelf de voordelen van studeren met een thuisstudie. 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 Je ontvangt de proefles direct in je mailbox

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!