Timemanagement  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Timemanagement
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
279,00
of 
6 x €51,50
4.6/5

Beoordeeld door 5 student(en)

 • Kies voor persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Tijd tekort? Neem regie over tijd en volg de cursus Time Management

Meer klussen van je to-do-list afvinken. Efficiënter zakendoen en sneller je werkzaamheden afronden. De beloning? Meer rust én meer ruimte in je hoofd. In de cursus Time Management leer je hoe je meer rendement haalt uit de beschikbare tijd. Een dag heeft immers maar 24 uur.

De uitdrukking 'tijd is geld' hoor je in het bedrijfsleven regelmatig voorbij komen. Tijd is kostbaar en moet zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Maar hoe doe je dit zonder de werkdruk te verhogen? Hoe behoud je het overzicht? De cursus Timemanagement helpt je hierbij!  

Wil jij niet langer geleefd worden?

We hebben het drukker dan ooit. We voelen ons geleefd door onze agenda’s die vol zitten met afspraken en taken die we zelf ingepland hebben.

Een vergadering maar overslaan dan? Het etentje met vrienden cancelen? Andere dates skippen? Maar dan missen we veel. We willen wél graag bijblijven. In de cursus Time Management leer jij hoe je dit het beste aanpakt. 

Verhoog je productiviteit

Continu deadlines najagen en in alle projecten willen meedraaien: hoe moe word je daarvan? Helpt het als je altijd hard loopt? Eerlijk?

Het bedrijf, je team en je thuisfront zijn ook gebaat bij een fitte, opgewekte collega en partner. En als je meer in control bent, dan ben je ook nog eens een stuk productiever.

Cursus Time Management vol praktische tips

Timemanagement en lifehacking winnen aan populariteit. Dat heeft een reden: als je jouw tijd effectief managet, bespaar je tijd én krijg je meer gedaan.

In de cursus Time management krijg je tips over hoe je bijvoorbeeld:

 • je tijd efficiënt(er) indeelt;
 • prioriteiten stelt;
 • de stroom aan e-mails en info soepeler wegwerkt.

Je doet veel meer tips en tijd- en geldbesparende handigheidjes op.

Met alle tips uit deze cursus ben je er bijna. Maar nog niet helemaal. Er is nog iets dat nóg belangrijker is dan handige tricks: je mindset.

Verbeter jouw mindset!

Tijdens de cursus Time Management werk je aan het optimaliseren van je mindset. Hoe word je weer de baas over jezelf? Hoe stuur je je eigen gedrag aan?

Tijd winnen met de cursus Time Management

Word weer de baas over je agenda en grijp de regie over je tijd met beide handen. Bespaar tijd en krijg meer rust met de cursus Time Management.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Time Management

Deze cursus Time Management is opgebouwd uit 12 lessen. Hierin komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • de theorie van tijd en tijdsmanagement;
 • persoonlijke instelling en zelfmanagement;
 • de afstemming tussen persoonlijke en organisatiedoelstellingen;
 • een 'best practice' van een efficiënte bedrijfsstructuur;
 • e-mail gebruik;
 • correspondentie;
 • documenten en bestanden organiseren;
 • vergaderen;
 • werkplanning;
 • to-do-list;
 • prioriteiten stellen;
 • keuzes maken;
 • de inzet van werknemers en het mobiliteitsvraagstuk.

Aan het einde van de cursus Time Management ga je praktisch aan de slag en werk je een business case uit die van toepassing is op een fictief bedrijf.

Ga zelf aan de slag met deze cursus en je zult er je leven lang de vruchten van plukken!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Timemanagement, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Timemanagement

Snelle feedback en duidelijkheid

10/10
Timemanagement

Super leerzaam en zeer goed qua communicatie met de docent over feedback en extra hulp

8/10
Timemanagement

sluit precies bij mijn verwachtingen

8/10
Timemanagement

Ik ben zeer tevreden over de opleiding/ cursus waar.ik.me voor ingeschreven heb. Bij vragen die ik had , hoefde ik niet lang te wachten op het antwoord. Ook de communicatie via de app gaat prima.

DIPLOMA

Diploma Timemanagement

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao
   

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via Plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Timemanagement valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus Timemanagement uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Timemanagement, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur cursus Time Management

Voor de cursus Time Management staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Timemanagement
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€319,00
of  6x 58,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€279,00
of  6x 51,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Snelle feedback en duidelijkheid

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!