Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)
associatie
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
239,00
of 
3 x €84,00
4.3/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: Associatie-erkend certificaat
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Belastingwetgeving is belangrijk binnen elke organisatie. Het doen van belastingaangifte is één van de taken van een financieel administratief medewerker. Wil jij van belastingwetgeving je beroep maken? Start dan vandaag nog met de module MBA Belastingwetgeving en behaal jouw officieel erkende diploma!

Om aan de slag te gaan met belastingwetgeving, is kennis van het belastingstelsel en relevante wetgevingen van groot belang. Met deze module MBA Belastingwetgeving doe jij de nodige kennis op over belasting-gerelateerde zaken. Zo word jij onmisbaar in jouw vakgebied!
  

Boost jouw CV met MBA Belastingwetgeving

Wil jij aan de slag in de financiële sector? Ben je goed met getallen en wil je graag je kennis over belastingen toepassen in je beroep? Of wil je gewoon jouw fiscale kennis opfrissen of bijspijkeren? Dan is de module MBA Belastingwetgeving de ideale keuze voor jou.

Binnen het bedrijfsleven is de vraag naar specialisten op het gebied van belastingwetgeving groot. Met het erkende diploma MBA Belastingwetgeving gaan er deuren voor jou open op de arbeidsmarkt. Ben jij klaar voor deze volgende stap in jouw carrière?
 

Word een expert op belastinggebied

Tijdens de module MBA Belastingwetgeving niveau 5 doe jij kennis op over de belastingwetgeving die je direct kunt toepassen in de praktijk. Zo leer jij meer over belastingrecht en de verschillende soorten belasting.

Daarvoor verdiep jij je in de vier belangrijke wetten rondom belastingwetgeving. Je ontdekt de belangrijkste bepalingen van de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen, de Wet op loonbelasting en de Wet op inkomstenbelasting.

Daarnaast weet jij na deze module MBA Belastingwetgeving precies wat de belangrijkste wetten en plichten van de in Nederland gevestigde ondernemers zijn. Ook ben jij een expert op het gebied van belastingrecht. Niets staat jouw droombaan meer in de weg!
 

Behaal een erkend diploma

Met de module MBA Belastingwetgeving word jij opgeleid voor het examen Belastingwetgeving van de Associatie van Examinering. Start vandaag nog en behaal jouw officieel erkende diploma!

De module MBA Belastingwetgeving niveau 5+ is onderdeel van de overkoepelende opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Wil jij aan de slag als echte professional? Volg dan de volledige opleiding Moderne Bedrijfsadministratie en breng je carrière in een stroomversnelling.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Tijdens de module MBA Belastingwetgeving niveau 5 komen onder andere de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

 • Belastingrecht
 • Loonbelasting
 • Dividendbelasting
 • Omzetbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie), afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Ik vind de opdeling prettig, veel kleine delen met elke keer vragen tussenddor om te beantwoorden. Houdt het mooi overzichtelijk. Ook de snelle reactie van de docent is erg prettig

10/10
Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

Veel overzichtelijk materiaal zowel online als in de map. Zou wel fijn vinden als je tekst kon selecteren, knippen en plakken in de online cursus. Maak nl altijd korte uitreksels. Leert makkelijker.

8/10
Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)

De leerstof is mijns inziens goed. -Voor verbetering meer oefen - en huiswerkopgaven toevoegen. -Voor verbetering de leerstof beter up to date houden want de associatie ( examenbureau ) examineert een halfjaar na wetswijziging b.v. wetswijzigingen van 1 januari 2019 worden geexamineert per 1 juli 2019.

DIPLOMA

Diploma

Het examen Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie) wordt flexibel per computer afgenomen en je kunt zelf aangeven wanneer je het examen wenst af te leggen. De examenplaatsen liggen verspreid over Nederland. Je kunt een plaats uitzoeken die bij jou in de buurt ligt.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar de Associatie voor Examinering.

associatie

Postbus 1230
3800 BE Amersfoort
Telefoon: 033-4612159
Website: associatie.nl

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de opleiding Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie) is geen specifieke vooropleiding vereist.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie) valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie) uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie), stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de module Belastingwetgeving MBA staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Belastingwetgeving (module MBA Moderne Bedrijfsadministratie)
€239,00
of  3x 84,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€239,00
of  3x 84,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Veel overzichtelijk materiaal zowel online als in de map. Zou wel fijn vinden als je tekst kon selecteren, knippen en plakken in de online cursus. Maak nl altijd korte uitreksels. Leert makkelijker.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!