Gratis studiegids

 

Wist je dat 51% van de Nederlanders erover denkt om van baan te switchen? Jouw tijd is waardevol en dus moet je hem goed besteden. Ben je niet tevreden met je huidige baan? Of voelt het alsof er iets mist? Dan is het misschien tijd voor iets nieuws. Waar word jij blij van?

 

Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving


HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

Wil jij het beste uit jezelf halen? Zorg er dan voor dat jij het meeste uit elke dag haalt! Ben je vaak humeurig of somber? Kun jij je maar slecht concentreren of heb je weinig energie? Dan ben je misschien wel overwerkt. Of juist ziek van verveling. Ook als jij wel leuke collega's hebt, met een prima functie binnen een fijn bedrijf. Dat betekent niet per se dat ze ook goed zijn voor JOU.

Durf te dromen en gebruik je fantasie. Met een thuisstudie kom je al een heel eind. Start een nieuwe carrière of sla een nieuw pad in binnen je huidige carrière. Zo zorg jij dat je niet alleen elke dag iets doet waar je goed in bent, maar ook wat je leuk vindt! En leren is ook nog eens heel gezond. Win-win situatie dus!

 

 

Voordelig aan jouw toekomst beginnen!

Het perfecte moment om die eerste stap naar jouw nieuwe carrière te zetten? Dat is nu! Want met jouw persoonlijke STAP-budget krijg je ook nog eens tot €1.000,- subsidie op jouw studie. Dat betekent dat jij je bij NHA gratis kunt omscholen!

Daarvoor moet je wel nog even je aanmeldbewijs aanvragen. Ja, je hebt deze écht nodig voor jouw STAP-budget en je kunt hem vinden onder de "STAP-aanmeldbewijs"-knop op de pagina van je gekozen studie. Gelukkig is dit binnen een minuutje geregeld. Snel doen dus zodat jij klaar bent voor de volgende aanmeldronde én voor jouw toekomst. 

 

 

Geluk vinden in je werk

In jouw functie gaat het er niet alleen om dat je iets doet waar je goed in bent, maar ook dat het past bij jou en je doelen. En nog veel belangrijker; dat je het met plezier doet! Wil je zo veel mogelijk uit jouw baan halen? Dan is het tijd om eens kritisch naar jezelf te kijken! Want in het (her)kennen van jouw persoonlijke kracht én valkuilen vind je niet alleen effectiviteit, maar ook jouw geluk.

 

 

van de Nederlanders

denkt erover om

van baan te switchen

   

Hoe staat het met jouw communicatieve vaardigheden? Ben je mentaal sterk en weet je mensen te overtuigen? Ben je ambitieus en val jij op? Super! Want met die eigenschappen bereik jij doelen. Toch nog wat werk aan de winkel? Geen probleem. Alles valt te leren. Kijk eens rustig rond tussen onze beroepsopleidingen. Daar vind je vast de studie die bij jou past! Vraag een gratis proefles aan van elke studie die jou interesseert of meld je direct aan. Dan krijg je nog 15 dagen om jouw studie gratis te proberen. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. 

 

Je droom achterna

Een carrièreswitch; veel mensen dagdromen er weleens over. Soms is het gewoon nodig. Omdat je baan toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Omdat je het al zo lang doet dat het begint te vervelen. Of gewoon omdat je toe bent aan een nieuwe baan. Voeg jij de daad bij het woord en duik je terug de schoolbanken in? 

 

van de Nederlanders

overweegt een baan

in een andere branche

 

Maar waar begin je als je een carrièreswitch wilt maken? Kies je voor een beroep met gegarandeerde carrièrekansen? Een sector die nooit stil staat, of juist in die nu in opkomst is? Of wil jij graag aan baan die je overal mee naartoe kunt nemen. Zo ben jij nooit gebonden aan een plaats en creëer je zelfs tijdens je werkweek het ultieme vakantiegevoel.

 

STAPELGEK OP JE NIEUWE BAAN

Van ICT'er naar coach voor hoogbegaafden

2 Minuten

“Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek: Dat werkt anders. Dat had ik een jaar geleden nooit durven dromen.”

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!