Gratis studiegids

 

Wist je dat 51% van de Nederlanders erover denkt om van baan te switchen? Jouw tijd is waardevol en dus moet je hem goed besteden. Ben je niet tevreden met je huidige baan? Of voelt het alsof er iets mist? Dan is het misschien tijd voor iets nieuws. Waar word jij blij van?

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving


HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

Wil jij het beste uit jezelf halen? Zorg er dan voor dat jij het meeste uit elke dag haalt! Ben je vaak humeurig of somber? Kun jij je maar slecht concentreren of heb je weinig energie? Dan ben je misschien wel overwerkt. Of juist ziek van verveling. Ook als jij wel leuke collega's hebt, met een prima functie binnen een fijn bedrijf. Dat betekent niet per se dat ze ook goed zijn voor JOU.

Durf te dromen en gebruik je fantasie. Met een thuisstudie kom je al een heel eind. Start een nieuwe carrière of sla een nieuw pad in binnen je huidige carrière. Zo zorg jij dat je niet alleen elke dag iets doet waar je goed in bent, maar ook wat je leuk vindt! En leren is ook nog eens heel gezond. Win-win situatie dus!

 

Je droom achterna

Een carrièreswitch; veel mensen dagdromen er weleens over. Soms is het gewoon nodig. Omdat je baan toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Omdat je het al zo lang doet dat het begint te vervelen. Of gewoon omdat je toe bent aan een nieuwe baan. Voeg jij de daad bij het woord en duik je terug de schoolbanken in? 

 

van de Nederlanders

overweegt een baan

in een andere branche

 

Maar waar begin je als je een carrièreswitch wilt maken? Kies je voor een beroep met gegarandeerde carrièrekansen? Een sector die nooit stil staat, of juist in die nu in opkomst is? Of wil jij graag aan baan die je overal mee naartoe kunt nemen. Zo ben jij nooit gebonden aan een plaats en creëer je zelfs tijdens je werkweek het ultieme vakantiegevoel.

 

STAPELGEK OP JE NIEUWE BAAN

Van ICT'er naar coach voor hoogbegaafden

2 Minuten

“Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek: Dat werkt anders. Dat had ik een jaar geleden nooit durven dromen.”

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!