Gratis studiegids

Geld of Geluk;

Van ICT'er naar coach voor hoogbegaafden

Een carrièreswitch; veel mensen dagdromen er weleens over. Martin besloot de daad bij het woord te voegen en dook terug de schoolbanken in. Hoe beviel dat?

 

Martin van Elmpt (51):

“Mijn vorige carrière bracht me op prachtige plekken. Ik woonde 20 jaar lang in het buitenland, van Portugal tot Australië. Als leidinggevende in de ict-branche was ik niet gebonden aan één plek.

Na 20 jaar was ik tóch toe aan een andere invulling van mijn werkende leven. Ik richtte mijn pijlen op coaching, naar mijn mening het leukste onderdeel van leidinggevende zijn. Ik volgde twee opleidingen tegelijkertijd: een algemene opleiding tot coach en aanvullend Psychologie van Hoogbegaafdheid."

 

“Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek;
Dat werkt anders. " 

 

"De thuisstudies van NHA waren perfect te combineren met het starten van mijn eigen bedrijf. Ik leerde wanneer het mij uitkwam. Bovendien sloot de studie goed aan op mijn ervaring. Ik leerde als coach de juiste vragen te stellen, deed veel feitelijke kennis op en leerde ondernemen.

Inmiddels heb ik mijn bedrijf al aardig op de rit. Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek; Dat werkt anders. Dat had ik een jaar geleden nooit durven dromen."

Wil jij ook coach worden? Bij NHA vind je diverse coachingsopleidingen die bij jou passen.

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!