Gratis studiegids


ZZP cursussen

 

Wist je dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen om succesvol te zijn als ZZP’er? We leven in een dynamische tijd waarin de wereld om ons heen blijft veranderen. En dus veranderen wij mee. Zo ben je wendbaar en blijf jij jouw concurrentie altijd voor. Hoe ga jij jezelf ontwikkelen?

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

GOED VOORBEREID AAN DE SLAG

Met een cursus of opleiding ontwikkel jij jouw kennis én vaardigheden. Zo zorg je ervoor dat je bij blijft ten opzichte van concurrenten op de arbeidsmarkt.

Welke opleiding jij gaat doen om jezelf te ontwikkelen, hangt natuurlijk af van de branche waarin jij werkt als ZZP’er. Of je nou zelfstandig coach bent en je je coachingsvaardigheden wilt uitbreiden, zelf de boekhouding van jouw bedrijf wilt leren doen of een eigen webshop wilt starten, bij NHA ben je aan het juiste adres!

Misschien ben je nog helemaal geen ZZP’er, maar is dit wel een grote droom. Begin goed voorbereid met jouw eigen onderneming en start met een opleiding Ondernemen.

 

 

Stop met dromen, start met doen!

Jezelf ontwikkelen is iets wat je altijd moet blijven doen om succesvol te zijn. Maar het perfecte moment om daarmee te beginnen? Dat is nu! Stop met dromen, start met doen. Met de hulp van een thuisstudie ontwikkel jij de vaardigheden die je nodig hebt. 

Of je nu meer wilt leren over marketing, ondernemen of boekhouden, bij NHA vind je altijd een opleiding die jou verder helpt! Ook bieden we verschillende cursussen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Effectief Communiceren of een Stress Management cursus. Deze skills zijn handig voor iedereen, dus ook voor jou als ZZP'er!

 

 

Ontwikkelen op jouw manier 

Droomde je altijd al van een succesvolle onderneming en wil je je eigen bedrijf beginnen? Of wil je juist langzaam groeien en kijken hoe ver je komt? Ondernemen is vallen, opstaan en weer doorgaan. Je moet veel tijd en energie stoppen in je onderneming. Dit lukt niet zonder bevlogenheid en de juiste motivatie. En zelfs als jij al een succesvol bedrijf hebt opgezet, is het belangrijk dat jij up-to-date blijft en de verandering op de markt goed in de gaten houdt.

 

Van de Nederlanders die

een thuiscursus doet,

wil zichzelf vooral

verder ontwikkelen

 

Als ZZP'er heb jij ongetwijfeld je handen vol met het runnen van je zaak. Precies daarom is een cursus of opleiding bij NHA de juiste keus voor jouw ontwikkeling. Door gebruik te maken van de gratis proefles en je studie vervolgens 15 dagen gratis te proberen, weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. Zo verspil je zeker geen tijd met een opleiding die eigenlijk niet goed past bij jou of je werk. En bij NHA begrijpen we heel goed hoe druk jij bent. Daarom studeer je bij ons gewoon in je eigen tempo, alleen wanneer jij er tijd voor hebt.

  

 

 

Volg je passie, vervul je dromen

Wil jij starten als ZZP'er? Dan zijn er duizenden mogelijkheden. Kies iets waar je gepassioneerd van raakt, waar je goed in bent en wat je elke dag zou willen doen. Ben je dol op taal? Ga je voor een eigen bedrijf in administratie of kies je liever voor de horeca? Misschien is een bedrijf binnen de vervoerssector wel iets voor jou.

 

 

 van alle werkende

Nederlanders is ZZP'er

 

Ben jij graag bezig met je eigen (persoonlijke) ontwikkeling, maar ook met die van anderen? Coaching is een van de meest populaire vakgebieden op dit moment. Bij NHA kun je kiezen uit tal van verschillende studies op dit gebied. Zo zijn er coaches op het gebied van financiën, sport, business en (mentale) gezondheid. Je leert alle vaardigheden die van pas komen in deze branche en die kennis zet je in om mensen te helpen. Een coaching opleiding is immers een investering in jezelf én in anderen. Welke past het beste bij jou?

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!