Gratis studiegids


Ontwikkel je werkvaardigheden

 

 Wist je dat je heel veel tijd kunt besparen door efficiënter met je werkzaamheden om te gaan? En daar is helemaal niet veel voor nodig. Want jouw werkvaardigheden verbeter je eenvoudig met een cursus van NHA. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan zit je hier goed. Want hier vind je alle mogelijkheden om jouw werkvaardigheden te verbeteren! 

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving


 

STAAT PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
OOK OP JOUW AGENDA?

"Daar heb ik geen tijd voor" is een zin die je waarschijnlijk maar al te vaak uitspreekt. Maar wist je dat je op een dag vaak ontzettend veel tijd verspilt? Hoe fijn zou het zijn om deze tijdverspillers aan te pakken en zo extra uurtjes vrij te maken op een dag? Veel mensen storten zich al gauw op de kunst van het multitasken om tijd te besparen. Vaak heeft juist dat een omgekeerd effect. Niet alleen werk je minder efficiënt, maar de kwaliteit van je werk lijdt er ook nog eens onder!

Wil jij écht efficiënt met je tijd omgaan? Dan is het verbeteren van jouw vaardigheden de beste manier. Maak van je eigen ontwikkeling een goede gewoonte! Productief werken, effectief communiceren en je tegelijkertijd persoonlijk ontwikkelen! Dat doe je bij NHA!

 

Laat je inspireren

Wil jij jouw tijd nuttig en zinvol besteden? Goed inzicht is het halve werk. Maar soms kun je daar wel wat inspiratie bij gebruiken. Niet alleen hoe het kan dat jij zo veel tijd verspilt, maar ook hoe je het oplost!Misschien ben je niet zo goed in plannen of functioneer je slecht onder druk. Als je leert hiermee om te gaan, haal je niet alleen meer uit je werk maar ook uit je leven. En dus is het tijd om je 
eigen talent en potentieel te ontwikkelen, jouw kwaliteiten te verbeteren en doelen te behalen!

 

 

 

van de Nederlanders vindt dat ze het altijd te druk hebben

 

van de Nederlanders die een thuiscursus doet wil zichzelf vooral verder ontwikkelen

 

 

Weet je niet zo goed welke vaardigheden je eerst aan moet pakken? Geen probleem. Daarvoor vraag je gewoon een gratis proefles aan van elke studie die jou interesseert. Bevalt je proefles? Studie gekozen? Top! Dan krijg je nog 15 dagen om jouw studie gratis te proberen. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. 

 Pak jouw tijdverspilling effectief aan en kies voor een opleiding waarbij je jouw projectmanagement skills verbetert. Ga georganiseerd en voorbereid te werk. Zo zorg jij dat elk project succesvol de finishlijn bereikt!

 

Bekijk alle Tips & Tricks >>

 

 

 

Grote taalvaardigheid = Brede carrièrekansen!

Goede communicatie is essentieel. In het Nederlands, maar ook zeker in een vreemde taal. Een goede taalvaardigheid komt namelijk prima van pas in tal van beroepen. Wil jij je taalvaardigheid vergroten en je carrièrekansen verbreden? Ga dan voor een zakelijke taalcursus die je gemakkelijk vanuit thuis kunt volgen. 

 

Of kies voor een van onze andere cursussen waarmee jij doorgroeit en jouw werkvaardigheden ontwikkelt!

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!