Gratis studiegids

Cursussen met gratis startpakket

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Heb jij momenteel wat extra tijd over, en wil je die graag nuttig besteden? Wil je bijvoorbeeld leren schilderen of je verder ontwikkelen tot Nagelstyliste of Thuiskapper? Hoe gemakkelijk zou het dan zijn als je metéén kunt beginnen. Dat je geen benodigdheden meer hoeft te kopen, maar gewoon direct aan de slag kunt. Bij NHA hebben we een aantal cursussen waarbij je een gratis startpakket / materialenpakket ontvangt. Welke cursus je ook kiest, ze zijn allemaal vanuit thuis te volgen. Kies jouw favoriet!

Cursus_Gratis_Startpakket

 

Nagelstyling

Wil jij leren hoe je professionele gel- en acrylnagels zet? Bij de cursus Nagelstyliste leer je dit en ontvang je tevens een startpakket met o.a een UV lamp, oefenvinger, nagel tips, diverse vijlen, gellaks en méér. De inhoud van het pakket is afhankelijk van je keuze voor Acryl, Gel of de complete cursus Acryl + Gel. Ontwikkel je tot een echte nagelspecialist en maak anderen blij met mooie, lange en verzorgde nagels.

Bekijk cursus Nagelstyling

 

Bartender

Wil jij leren hoe je de lekkerste longdrinks en meest speciale cocktails maakt? Dat doe je met de opleiding Bartender van NHA! En met het materialenpakket maak jij een vliegende start. Voor je het weet, ontwikkel jij je eigen signature cocktail. Gewoon in je eigen woonkamer!

Bekijk de opleiding Bartender

Taarten maken

Ontdek je innerlijke banketbakker en creëer de mooiste en heerlijkste creaties met de cursus Taarten Maken. Het startpakket bestaat uit o.a. een decorating tip set, mini palletmes, letter- en nummervormpjes en een marsepein modelleerset.

Bekijk cursus Taarten Maken

 

Aquarel

Jouw creatieve vaardigheden ontwikkel je met een cursus Aquarelleren van NHA. Je ontvangt een gratis materialenpakket met kwalitatief aquarelpapier, penselen, aquarelpotloden, aquarelverf en een pipet. Kortom: alles wat je nodig hebt om te starten!

Bekijk cursus Aquarelleren

 

Handletteren

Creatief tekenen met letters: dat is handletteren. Je ziet het steeds vaker op leuke kaartjes, posters en krijtborden in het interieur. Wil je dit ook leren? Deze praktische NHA cursus wordt zeer compleet geleverd inclusief fineliners, brushpennen en een vulpotlood.

Bekijk cursus handletteren

 

Kalligrafie

Wil jij de kunst van het schoonschrijven leren? Kies dan voor Kalligrafie! Bij deze cursus ontvang je hoogwaardige kalligrafeerpennen, kalligrafie-inkt, potloden en een schrift. Handig: je kunt aangeven of je links- of rechtshandig bent, en krijgt dan het geschikte Kalligrafie startpakket toegestuurd!

Bekijk cursus Kalligrafie

 

Schildercursus

Vind jouw innerlijke Picasso met de NHA schildercursus. Bij NHA kun jij leren schilderen en tekenen in een praktische cursus, uiteraard inclusief materialenpakket zodat je meteen van start kunt. In het pakket vind je o.a. potloden, penselen, een schetsblok, houtskool, gouache verf en een professionele ledenpop.  

Bekijk cursus Tekenen en Schilderen

 

Encaustic Art

Wil jij op een unieke manier leren schilderen? Wat dacht je van schilderen met een strijkijzer? Geen grap, het kan echt. In de cursus Encaustic Art ga je aan de slag met een schildersijzer en wasblokjes. In het startpakket zitten de materialen die jij nodig hebt zoals, een Encaustic schildersijzer, Encaustic Art papier, wasblokjes, een schraper en een instructieboekje.

Bekijk cursus Encaustic Art

Vrij tekenen

Wil je leren tekenen? De cursus Vrij Tekenen helpt jou daarbij. Je werkt met verschillende materialen, van potloden en grafietstift tot oost-indische inkt en houtskool. Deze materialen zitten natuurlijk in je startpakket, inclusief een tekenblok en nog wat extra accessoires.

Bekijk cursus Vrij Tekenen

  

Visagie

Van een neutrale make-up tot een echte glam look: creëer de mooiste looks met de cursus Visagie. Misschien heb je zelf al make-up in huis, maar wij voorzien je ook nog van een luxe box vol producten van het merk Make-up Studio met o.a. lipsticks, oogschaduw, blush, nagellak, oogpotlood, lippotlood, concealer, poeder en méér. Leer hoe je sterke gezichtskenmerken benadrukt met make-up en leer opmaken op een professionele manier. 

Bekijk cursus Visagie

 

Nail Art

Voorzie jouw klanten van de mooiste creaties op hun nagels. Met de cursus Nail Art haal jij alle creativiteit naar boven om nagels van echte kunstwerken te voorzien. Natuurlijk heb je daar de nodige materialen voor nodig, en die ontvang je in het startpakket. Zo krijg je onder andere een oefenvinger en oefentips, stickers, een nail-art stamping set, diverse nagellakken, penseeltjes, vijlen en meer.

Bekijk cursus Nail Art


 

Thuiskapper

In de cursus Thuiskapper leer je diverse kniptechnieken voor zowel heren als dames, hoofdmassages, contouren, kleuren en ontkleuren, permanenten, föhnen en stylen. Een zeer complete cursus mét materialenpakket. Aangezien je niet meteen op mensen wil / kunt oefenen, ontvang je een oefenhoofd. Daarbij krijg je een aantal materialen zoals een professionele scharenset, kapmantel, haarverfmaterialen en meer.  

Bekijk cursus Thuiskapper

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!