Cursus Arabisch voor Gevorderden  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Cursus Arabisch voor Gevorderden
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
199,00
of 
12 x €18,50
 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor begeleiding van Arabisch docent
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Arabisch voor Gevorderden: verbeter jouw kennis van het Arabisch

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Heb je de basis van het Arabisch al onder de knie en wil je graag meer leren? De cursus Arabisch voor Gevorderden helpt jou om je taalvaardigheid nog verder te ontwikkelen. En je hoeft dit niet alleen te doen, je kunt namelijk kiezen voor de hulp van een ervaren vakdocent. Schrijf je nu in en ontvang de cursus 15 dagen gratis op proef!

   Leer Arabisch op ERK-niveau B1
   Kies voor begeleiding
van een ervaren vakdocent
   
Inclusief handige gratis Taal-app

Ga je binnenkort op reis naar een Arabischtalig land? Ga je in het buitenland studeren of heb je kennis van het Arabisch nodig voor je werk? Wat jouw reden ook is, de cursus Arabisch voor Gevorderden van NHA helpt je om jouw kennis van de Arabische taal te verbeteren. De cursus is namelijk ontwikkeld op ERK-niveau B1.

 
Leer nog beter Arabisch spreken

Met wat basiskennis van het Arabisch kom je in veel Arabische landen al een heel eind. Maar wil je je echt goed kunnen redden in het Midden-Oosten? Dan is het slim om je taalkennis verder te ontwikkelen.

In deze cursus verbeter je jouw taalvaardigheid met behulp van verschillende onderwerpen. Je vergroot je woordenschat en breidt je kennis van de grammatica uit. Ook oefen je met lezen, schrijven, luisteren en spreken. Zo kun jij je na afloop van de cursus in allerlei situaties redden!

 
Van Marokko tot Oman

In de cursus Arabisch voor Gevorderden leer je, net als in onze beginnerscursus, het Modern Standaard Arabisch (MSA). Dit is een gestandaardiseerde en officiële vorm van het Arabisch die wordt gebruikt in formele situaties, media en literatuur in de hele Arabische wereld. Je kunt je er dus verstaanbaar mee maken van Marokko tot Oman.
 

Verbeter je Arabisch met persoonlijke begeleiding

Ben je bang dat Arabisch leren te moeilijk voor je is? Bij NHA kun je ervoor kiezen om te studeren met persoonlijke begeleiding van een ervaren vakdocent. Heb je een vraag over de grammatica? Dan kun je die gewoon aan jouw docent stellen. Ook kijkt je docent jouw huiswerk voor je na.

Wil je Arabisch voor Gevorderden liever als zelfstudie volgen? Dat kan natuurlijk ook. In beide gevallen studeer je volledig in je eigen tempo. Je bepaalt dus helemaal zelf wanneer je studeert.
 

Gratis proefles Arabisch voor Gevorderden volgen?

Het Arabisch is een fascinerende taal die in veel landen in het Midden-Oosten wordt gesproken. Droom jij ervan om met de Arabieren te kunnen praten in hun eigen taal? Dan is dit jouw kans om je taalkennis te verbeteren. Vraag nu vrijblijvend de gratis proefles aan voor Arabisch voor Gevorderden.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

In de cursus Arabisch voor Gevorderden breid je jouw kennis van het Arabisch uit door je in te leven in herkenbare situaties. Je leert bijvoorbeeld wat je kunt zeggen op het politiebureau of bij de apotheek.

De lessen in deze cursus zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals woordenlijsten, teksten, geluidsfragmenten en uitleg over de grammatica. Ook vind je in de cursus oefenopgaven en huiswerkopdrachten om te testen of je de stof begrepen hebt.

Enkele grammaticale onderwerpen die bij Arabisch voor Gevorderden aan bod komen zijn:

- kleuren
- naamvallen
- voorzetsels
- Arabische cijfers
- voorwaardelijke zinnen
- het naamwoord van instrument en van plaats
- de diptoten
- voegwoorden van tijd
 

15 dagen gratis op proef

Wil je zelf ervaren of Arabisch voor Gevorderden iets voor jou is? Schrijf je snel in en ontvang de cursus 15 dagen gratis op proef!

Je ontdekt zo vrijblijvend en zonder risico of de cursus bij je past. Bevalt het toch niet helemaal? Dan mag je jouw cursus gewoon weer terugsturen.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je Cursus Arabisch voor Gevorderden af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen

Deze taalcursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Na afloop van de Cursus Arabisch voor Gevorderden kun je voor € 29,- een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Vooropleiding

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Cursus Arabisch voor Gevorderden valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Cursus Arabisch voor Gevorderden uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Cursus Arabisch voor Gevorderden leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Arabisch voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Arabisch voor Gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Cursus Arabisch voor Gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Arabisch voor Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€259,00
of  12x 24,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€199,00
of  12x 18,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis Taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!