Cursus Italiaans voor Gevorderden  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Cursus Italiaans voor Gevorderden
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
199,00
of 
12 x €18,50
5/5

Beoordeeld door 5 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor begeleiding van Italiaans docent
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Italiaans voor Gevorderden: ontdek de taal van romantiek en cultuur

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Wil je jouw Italiaans naar een hoger niveau tillen? Heb jij de basis al onder de knie, maar wil jij jezelf vloeiend en met nog meer vertrouwen kunnen uitdrukken? Dan is Italiaans voor Gevorderden een goede stap! Dit programma, ontwikkeld op ERK-niveau B1, helpt jou je Italiaanse taalavontuur voort te zetten.

   Leer Italiaans op ERK-niveau B1
   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
   Inclusief video's, geluidsfragmenten en woordentrainingen
 

 Nieuwsgierig geworden?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

 

Voor wie is de cursus geschikt?

Italiaans voor Gevorderden is ideaal voor iedereen die al een basiskennis van het Italiaans heeft en deze wil uitbreiden. Of je nu in Italië wilt gaan werken, studeren, of gewoon je taalvaardigheden wilt verbeteren voor je persoonlijke ontwikkeling, deze cursus biedt de handvaten die je zoekt!
 

Ga voor de volledige ervaring in Italië

Bestel een gelato in Florence, ga een gesprek aan met de inwoners van Sicilië, of sla je slag op een Italiaanse markt. Met de cursus Italiaans voor Gevorderden leer je meer over de Italiaanse cultuur en je leert vloeiend communiceren met de locals. Dit is je kans om Italië niet alleen te bezoeken, maar echt te ervaren.
 

"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"

Arno Weijers (75) volgt de cursus Italiaans:
"Deze foto is gemaakt bij het Lago di Toval. Ik volg de cursus Italiaans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen. 

Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Italiaans volg ik ook nog de cursus Frans voor Gevorderden."

 

Professionele mogelijkheden

Zaken doen met Italiaanse bedrijven of een baan vinden in Italië gaat verder dan alleen basiskennis van de taal. Italiaans voor Gevorderden leert je de nodige vaardigheden voor een breed scala aan zakelijke en vooral sociale situaties.
 

Ontdek de verschillende kanten van de Italiaanse taal

Met de cursus Italiaans voor Gevorderden open je nieuwe deuren in je persoonlijke en professionele leven en geniet je nog meer van alles wat de Italiaanse cultuur te bieden heeft. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve oefeningen, video’s én geluidsfragmenten maken het leren van de Italiaanse taal toegankelijk en leuk. 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Italiaans voor Gevorderden

Is je basiskennis Italiaans al van behoorlijk niveau? Dan kun je bij NHA jouw kennis van het Italiaans verder ontwikkelen. Met de cursus Italiaans voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Een ander doel is het vergroten van je woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem is.

Tijdens de cursus Italiaans voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • recepten
 • werkwoorden en voornaamwoorden
 • diverse tijdsvormen
 • in het restaurant
 • hoofd- en bijzinnen
 • op vakantie
 • in de tuin

 

Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen

Aan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Italiaanse taal. Daarnaast bevat een deel van de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Hiermee leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Italiaans voor Gevorderden, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Italiaans voor Gevorderden

Ben onlangs met Italiaans voor gevorderden begonnen. Het is een overzichtelijke cursus en ook de begeleidend docent is enthousiast en inspirerend. Het dagelijks studeren in eigen tempo en deze taal op termijn toe te kunnen passen in Italië motiveert mij enorm en kan ik iedereen aanraden!

10/10
Italiaans voor Gevorderden

Ik had al eerder een Italiaanse taalcursus gevolgd. De NHA cursus is een hele goede cursus voor mij omdat het in combinatie met de eerdere cursus heel goed werkt. Het is niet alleen omdat dingen herhaald worden, maar ook omdat de stof prima uitgelegd wordt. Ook ben ik zeer tevreden met de begeleiding. Ik kan alles vragen en in de antwoorden wordt ruimschoots uitleg gegeven en ook zaken toegevoegd die de stof voor mij compleet maken.

10/10
Italiaans voor Gevorderden

Ben heel tevreden, syllabus sluit prima aan bij mijn behoefte. Prima grammatikale herhaling voor mij

10/10
Italiaans voor Gevorderden

De cursusmaterialen zijn prima en goed verzorgd. Ik maak gebruik van de app. Is een prettige manier van leren, die je altijd en overal kan gebruiken. Cursusinhoud is goed opgezet. Verschillende hoofdstukken met steeds dezelfde opzet en verschillende onderwerpen. De huiswerkbegeleiding stimuleert om te studeren.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je Cursus Italiaans voor Gevorderden af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen

Deze taalcursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Na afloop van de Cursus Italiaans voor Gevorderden kun je voor € 29,- een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Vooropleiding

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Cursus Italiaans voor Gevorderden valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Cursus Italiaans voor Gevorderden uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Cursus Italiaans voor Gevorderden leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Italiaans voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Italiaans voor Gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Cursus Italiaans voor Gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Italiaans voor Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€259,00
of  12x 24,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€199,00
of  12x 18,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis Taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ben onlangs met Italiaans voor gevorderden begonnen. Het is een overzichtelijke cursus en ook de begeleidend docent is enthousiast en inspirerend. Het dagelijks studeren in eigen tempo en deze taal op termijn toe te kunnen passen in Italië motiveert mij enorm en kan ik iedereen aanraden!

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!