Menu
Gratis studiegids

 

Een internetbedrijf starten

Begin vandaag en open de deuren van je online onderneming.

 

Soepeltjes een website ontwerpen of sieraden verkopen via je eigen webshop? Je eigen internetbedrijf starten begint met een cursus van NHA.

 

Een internetbedrijf starten

Je kent de succesverhalen. Steve Jobs, Ronald Wayne en Steve Wozniak begonnen in een garage. Apple is nu een bedrijf dat per seconde 1000 euro winst maakt (in 2016 volgens gegevens van Apple zelf). Mark Zuckerberg begon facebook omdat hij dacht dat zijn studiegenoten wel een online vriendenboek konden gebruiken.

 

Een succesvol internetbedrijf starten begint soms klein. Soms in een garage, soms omdat je eenvoudig filmpjes wilt delen (Chad Hurley, Steve Chen, Jawed Karim van Youtube).

 

Sieraden verkopen en hardlopers helpen

Van een website die hardlopers en sporters helpt vertraagde opnamen af te spelen van hun sportieve prestaties tot een webshop waarop je zelfgemaakte sieraden verkoopt: op internet lijken de mogelijkheden eindeloos. Hoe wil je jouw eigen internetbedrijf starten?

 

NHA helpt ondernemers op internet

Met meer gemak het internet op? Leren hoe je een website maakt? Je eigen webshop openen? Leren een internetbedrijf starten? Volg een cursus van NHA.

 

NHA biedt onder meer de volgende cursussen aan:

 

Websites bouwen

Een website bouwen: Wordpress is het meest gebruikte systeem. Leer alle ins en outs van Wordpress kennen en maak in een handomdraai fraaie websites. Van pagina's maken tot filmpjes embedden en van kleuren aanpassen tot foto's toevoegen of quizjes maken.

 

Aan een website ook een webshop koppelen? Klanten online producten laten bestellen en betalen? Volg de cursus Eigen Webshop Starten.

 

Een eigen webdesignbureau beginnen

Van zoekmachineoptimalisatie tot HTML-codering: in de cursus Webdesign leer je alles over websites bouwen. Je leert Wordpress kennen, maar dat is slechts een van de systemen waarmee je een website kunt bouwen. In de cursus Webdesign leer je ook Javascript en HTML5. Na de cursus Webdesign ben je klaar om je eigen webdesignbureau te beginnen.

 

Een internetbedrijf starten begint bij NHA. Hoe eerder je begint, hoe eerder je klaar bent om je diensten aan te bieden en hoe eerder je geld verdient.

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle beroepscursussen bekijken »

 

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!