Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Een eigen café beginnen?

Volg de cursus Cafébedrijf van NHA

 

'Het is tijd, de hoogste tijd...' Ben je een gangmaker? Bedanken mensen je voor je gezelligheid? Houd je van mensen en van uitgaan? Dan is de horeca dé plek voor je. Volg de cursus Cafébedrijf en open over 6 maanden de deuren van je eigen café. Een eigen café beginnen is misschien wel makkelijker dan je denkt.Een eigen café beginnen… Het begint met vakkennis. Je weet alles over alcoholische en niet-alcoholische dranken. Over houdbaarheid, hoe je drankjes maakt en hoe je ze schenkt.

 

Hygiëne in de horeca

Alles leren over hygiëne in de horeca? De apparatuur leren bedienen? Van lunchroom tot café en van petit-restaurant tot bruine kroeg: je leert alle ins en outs kennen in de cursus Cafébedrijf.

 

HOV Horeca en Cafébedrijf

Een eigen café beginnen? De meeste mensen combineren de cursus Cafébedrijf met de cursus HOV Horeca. Van marketing en bedrijfsformule tot personeel en organisatie, CAO en Arbo, wetten, belastingen en verzekeringen en nog veel meer: je leert alle ins en outs van het horecavak.

 

De cursussen HOV Horeca Ondernemer en Cafébedrijf vullen elkaar perfect aan. Zo ben je in een half jaar klaar voor een eigen café. Beginnen doe je op elk moment. Studeren doe je wanneer het jou uitkomt. In je eigen tempo.

 

Een eigen café beginnen, zodat je aan het eind van de avond, bij de laatste ronde, tegen je gasten zegt: "U wordt bedankt voor weer een avond gezelligheid"

 

Je eigen stijl, je eigen café beginnnen

In de horeca bied je gastvrijheid. Aandacht voor je gasten. Hoe doe je dat? Een café beginnen? Wat voor café of horecabedrijf begin je? Een bruine kroeg, een snackbar, een café met een terras? Ontwikkel je eigen stijl.

 

Droom je van een eigen café beginnen? Alles wat nodig is om te beginnen leer je in de cursussen Cafébedrijf en HOV Horeca. Zet de champagne maar alvast klaar. Na de cursussen ben je goed voorbereid op de beroepspraktijk en weet je waar je aan toe bent als toekomstig café-eigenaar. Op naar een goede start.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!