Gratis studiegids

Ledenvoordeel FNV

Jouw voordeel: 12% korting op het lesgeld voor FNV-leden

FNV-leden krijgen 12% korting op het lesgeld van alle NHA opleidingen en cursussen. Starten kan elke dag van het jaar en samen met onze privédocent stem jij je eigen studietempo af. 

Kies uit alle 600 opleidingen en cursussen, zoals Duits, Nagelstyling, Budgetcoach, Kalligrafie, Massage of Fotografie.

Voor meer informatie over de opleidingen kun je een gratis studiegids aanvragen of bellen met een studieadviseur: tel. (077) 306 70 00. Inschrijven kan telefonisch of via deze website. Vermeld bij het inschrijven altijd de naam van de bond en  je FNV-lidnummer.
 

Zo werkt het:

1) De FNV kortingscode voor 12% korting is 12%NHA4FNV

2) Vul de gekozen code in stap 3 van het inschrijfproces in.

3) Er wordt een extra invulveld zichtbaar. Noteer vervolgens de naam van de bond + jouw FNV-lidnummer in het extra invulveld.

 
Voorwaarden

  • De korting geldt alleen voor nieuw af te sluiten cursussen en opleidingen.
  • De korting kan niet achteraf worden verstrekt en is niet inwisselbaar tegen contanten.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Je ontvangt wel het welkomstcadeau (geldt niet met STAP-subsidie).
  • De korting is niet geldig in combinatie met het STAP-budget. 
  • De korting is geldig voor inschrijvingen tot 31 december 2023.

 

Of maak gebruik van € 1.000,- STAP-subsidie

Nieuw: het STAP-budget. Dit betekent dat je € 1.000,- subsidie kunt krijgen van de overheid om een opleiding te volgen. STAP staat voorStimulering Arbeidsmarkt Positie. Iedereen in Nederland, tussen de 18 jaar en de AOW-leeftijd, mag dit jaar een opleiding volgen op kosten van de overheid. Zo draagt de overheid bij aan een goede inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

NHA is erkend opleider voor deze subsidie. Dit betekent dat je voor € 0,- eigen bijdrage een opleiding mag volgen bij NHA, zolang deze arbeidsmarkt-relevant is. Bijvoorbeeld: Office, Life Coach, Makelaar, Boekhouden, Medisch Secretaresse enzovoort. Lees hier alle informatie over het STAP-budget.


Over NHA

NHA is al 85 jaar één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. NHA biedt 600 studies aan, die jij thuis kunt volgen. Via de digitale leeromgeving word je begeleid door jouw NHA privé-docent. Je kunt elke dag van het jaar starten en bent geen tijd kwijt met reizen. Deze moderne onderwijsmethode biedt veel flexibiliteit: jij bepaalt je eigen studietempo!

 
Nieuwste cursussen

NHA is continu bezig om nieuwe cursussen te ontwikkelen. Hiermee blijft het aanbod aansluiten op de vraag en ontwikkelingen in de markt. Dit zijn de nieuwste cursussen die je nu bij NHA kunt volgen:
 

 

Bekijk alle nieuwe opleidingen! »

  

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!