Gratis studiegids
Tijd voor meer zakelijk succes

Zakelijk aanbod NHA

Bij NHA kun je terecht voor tal van thuiscursussen en -opleidingen om vaardigheden te verbeteren en kennis te vergroten.  Bekijk hier een greep uit het aanbod, of ga meteen naar de beroepsopleidingen en kies een gewenst vakgebied.

x

x

Slimmer werken

Werktijd efficiënter besteden? Meer gedaan krijgen in dezelfde tijd? Kies dan één van de cursussen waarmee je jouw persoonlijke effectiviteit drastisch vergroot. 

x

x

Onmisbare vaardigheden

Met de onderstaande cursussen doe je kennis en vaardigheden op die jouw werktijd beter en minder stressvol maken. Handigheidjes die zorgen voor méér werkgeluk. 

x

x

Office skills upgraden

Werken met een computer betekent dat je hoogstwaarschijnlijk ook met Office programma's werkt. Ken jij alle kneepjes van Word en geheimen van Excel? Deze en meer Office cursussen vind je bij NHA.

x

x

Leidinggeven

Een goede leider / leidinggevende, dat kun je worden! Met de juiste scholing en kennis weet jij straks hoe je effectief leiding geeft en jouw team optimaal laat samenwerken.

x

x

x

x

Zakelijke taalvaardigheid

Met het juiste zakelijke taalgebruik krijg je méér gedaan. Maak jouw zakelijke communicatie efficiënt en helemaal correct. Niet alleen in het Nederlands, maar ook bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans. 

x

x

x

x

Leer een taal

Een woordje over de grens spreken, is altijd goed. Zeker wanneer de zaken zich buiten de landsgrenzen uitbreiden, is een beetje talenkennis nooit mis. Maar ook foutloos Nederlands kunnen spreken & schrijven is van grote meerwaarde. Kies jouw taalcursus:

x

x

Handig in de Horeca

Werken in de Horeca? Dan heb je ook de nodige achtergrond- en productkennis nodig. Daar hoef je niet voor terug de schoolbanken in. Volg een cursus van NHA en breng je kennis up-to-date. 

Ontdek de mogelijkheden van NHA Zakelijk:

MEER OVER NHA ZAKELIJK >

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!