Gratis studiegids

 
Ben jij net begonnen als coach of heb je jouw coachingsopleiding bijna afgerond? Dan komt er van alles op je af. Hoe kom ik aan cliënten? Wat onderscheidt mij van andere coaches? Hoe kan ik mijn coachingsaanbod uitbreiden? Geen zorgen! Wij helpen je graag op weg!


 

EEN VLIEGENDE START ALS COACH!

 

Mensen zo goed mogelijk helpen, dat is wat je als coach graag wil doen. Als startende coach wil je jouw cliënten de begeleiding bieden die ze zoeken. Daarvoor is het belangrijk dat je ook jezelf blijft ontwikkelen. Zoek je meer diepgang in jouw coaching? Wil je je specialiseren als coach of juist jouw aanbod uitbreiden? Of heb je vragen over het starten en onder de aandacht brengen van je eigen bedrijf?
 

Wij helpen je om een vliegende start te maken!Advies van onze gratis ondernemerscoach

Ben je net klaar met jouw opleiding en wil je je eigen bedrijf starten? Wist je dat je na jouw coachingsopleiding bij NHA gebruik kunt maken van een gratis ondernemerscoach? Als NHA-cursist kun je met al jouw vragen over het starten van je bedrijf bij onze ondernemerscoach terecht. Via Plaza kom je met een van onze coaches in contact.

Al onze coaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Ze hebben ervaring met het runnen van een eigen bedrijf of zijn bijvoorbeeld werkzaam voor de Kamer van Koophandel. Heb je vragen over financiering, het opzetten van je administratie of over de marketing van je bedrijf? Stel ze dan aan onze ondernemerscoach! Ook kan de coach je helpen met je ondernemersplan. 

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Bijleren of specialiseren als coach of ondernemer?

Om jouw klanten optimaal te kunnen begeleiden en ondersteunen als coach is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom is het altijd slim om aan je coachingsvaardigheden te blijven werken, want uitgeleerd ben je nooit! 

  
 

 
GROEI DOOR ALS COACH

Coach is een populair beroep. Er komen steeds meer coaches bij in Nederland. Hoe onderscheid jij je van andere coaches? Door jezelf te blijven ontwikkelen, verbeter je je coachingsvaardigheden. Mensen met vraagstukken over specifieke onderwerpen weten jou dan makkelijker te vinden.

Kies je bijvoorbeeld voor een cursus Zelfvertrouwen? Dan verdiep je je nog meer in hoe je het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van je cliënten kunt verbeteren. En in de cursus Effectief Communiceren leer je hoe je de effectiviteit van jouw gedrag verbetert door beter te communiceren. Handige vaardigheden voor jezelf, maar ook voor je cliënten!

SPECIALISEER JE IN EEN NICHE

Ook al komen er steeds meer coaches bij, het vakgebied coaching is gelukkig erg breed. Daardoor kun jij je altijd specialiseren in een niche die bij jou past. Door je te specialiseren in een niche, onderscheid je jezelf van andere coaches. Dit kan je helpen op te vallen in de markt én bij jouw gewenste doelgroep. 

Bij NHA vind je een breed aanbod aan gespecialiseerde coachingsopleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Slaapcoach. Daarin leer je hoe je mensen die kampen met slaapproblemen kunt helpen om hun rust weer te vinden. En in onze opleiding Paardencoach leer je hoe paarden ons kunnen helpen om inzichten over onszelf op te doen. Welke niche past bij jou? 

VERBETER JE ONDERNEMERSVAARDIGHEDEN

Veel beginnende coaches starten na hun opleiding een eigen bedrijf of gaan aan de slag als zzp’er. Natuurlijk wil je dat jouw bedrijf een succes wordt. Daarom kan het handig zijn om je bij te scholen op het gebied van ondernemersvaardigheden.

Wil jij bijvoorbeeld je eigen marketing gaan verzorgen? Met de cursus Online Marketing breid je je kennis over marketing uit en leer je hoe je zorgt dat jouw coachingsbedrijf goed zichtbaar is voor je doelgroep. En met de cursus Commerciële Teksten Schrijven leer je hoe je mensen overtuigt met jouw teksten, of die nu voor je website, social media of flyers bedoeld zijn.   

Ook boekhouden kan een handige vaardigheid zijn als startende ondernemer. Met onze cursus Basiskennis Boekhouden krijg je snel de basis onder de knie. Of kies voor de cursus Succesvol Ondernemen, waarin onderwerpen als salesvaardigheden, concurrentieanalyse en klantgericht ondernemen aan bod komen. 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

 

NHA HELPT JOU VERDER!

 

Ben jij klaar om je verder te ontwikkelen als coach? Wil je jouw cliënten nog beter helpen en tegelijkertijd aan je eigen ontwikkeling werken zodat je niet stilstaat? Met een coachingsopleiding van NHA zet jij de volgende stap in jouw carrière als coach. Stop met dromen, start met doen! 

 

DÁÁROM EEN COACHOPLEIDING VAN NHA
 

   Studeer in je eigen tempo
   Met persoonlijke begeleiding
   85 jaar ervaring 
   15 dagen gratis op proef
    Met gratis ondernemerscoach

 

 

Beste thuisstudie opleider van Nederland

In 2022 is NHA door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect beoordeeld als beste thuisstudie opleider van Nederland.

In het onderzoek werd er gekeken naar de kwaliteit van thuisstudies en hierbij hebben meer dan 1.000 respondenten hun thuisstudie-opleider beoordeeld. NHA kwam daarbij als beste opleider uit de bus. Je bent bij ons dus verzekerd van een goede opleiding! 

 

Kies jij ook voor een coachopleiding van NHA? Groei door als coach en zet de volgende stap in je carrière.
Veel tevreden cursisten gingen je al voor. Vraag nu je gratis proefles aan! 

 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!