Menu
Gratis studiegids

 

Startende ondernemer?

Spijker je zakelijke kennis bij en volg een van de cursussen van NHA

 

Van een website bouwen tot boekhouden: bij NHA  vinden startende ondernemers praktische cursussen die een onderneming vooruit helpen. Succesvol ondernemen is een kwestie van jezelf goed voorbereiden en valkuilen vermijden.

 

Je eigen spaarpot, financiering door een bank of subsidie. Startende ondernemer betekent dat je geld nodig hebt. Een startkapitaal? Bedenk: welke financieringsmogelijkheden zijn er? Welke eisen stellen banken aan de administratie van een startende onderneming? Leer het bij de cursussen van NHA.

 

Startende ondernemer en internet

Het begint met een idee. En dan? Hoe bouw je een idee uit tot een bloeiende onderneming? Begin je met een website? Heb je een startende onderneming maar nog geen website? Dat is als een zakenman zonder visitekaartje of een autoverkoper zonder showroom.

 

Een website werkt als een uithangbord voor je startende onderneming. En er zijn ook manieren om geld te verdienen via je website. Bijvoorbeeld door een webshop te koppelen aan je site.

 

NHA biedt internetcursussen voor de startende ondernemer. Bijvoorbeeld:

 

Praktische vragen van startende ondernemers en praktische antwoorden van NHA

Je bent startende ondernemer. Je begint een bedrijf dat ruimte in zeecontainers verhuurt. Handig voor mensen die spullen verschepen van Rio de Janeiro naar Dakar of van Shanghai naar Rotterdam. Hoe verzeker je dat je bent voorbereid als de zaken beter lopen dan verwacht? Wat doe je bij calamiteiten? Hoe bepaal je de optimale prijs voor de dienst of het product dat je levert? Ga je je salarisadministratie zelf doen? En welke kosten mag je bijvoorbeeld van de belasting aftrekken?

 

Van een cursus BKL tot een cursus Duurzaam Ondernemen: voor de startende ondernemer heeft NHA praktische cursussen op beginnersniveau.

 

Weet je wat de vijf meest genoemde problemen zijn van startende ondernemers? De vijf grootste problemen op een rij:

  • Tijdgebrek
  • Focus op bestaande klanten of nieuwe klanten
  • Werk en privé combineren
  • Stoppen als je moe bent of stoppen als het werk af is
  • Focus op de lange termijn of focus op urgente zaken

 

Reality check: een cursus lost niet al je problemen op en is zeker geen garantie voor meer klandizie. Een cursus zorgt er wel voor dat je met meer kennis van zaken aan de slag gaat en leert van de praktijkkennis en de theorie van anderen. Doe er je voordeel mee. Met NHA.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken »

 

 

Daarom NHA

  • Lekker in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten en ondernemerschoach
  • 15 dagen gratis op proef
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten.

 

077 30 67 000

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!