Menu
Gratis studiegids

 

Een uitzendbureau beginnen

vermijd de vier grootste valkuilen

 Bedrijven die arbeidskrachten zoeken en mensen die de handen uit de mouwen steken. Een uitzendbureau beginnen betekent vraag en aanbod bij elkaar brengen.

 

De verkeerde focus leggen

Schrijf een tweet met de tekst 'Ik ga een uitzendbureau beginnen'. Wat gebeurt er? Afhankelijk van je aantal volgers overstelpen mensen je die werk zoeken. De mensen die werk zoeken betalen je rekening niet. Werkgevers betalen je facturen. Valkuil nummer één is de focus leggen op de groep die zelf contact met je zoekt.

 

Een uitzendbureau beginnen: focus je op de schaarse groep.

 

Je administratie onderschatten

Je belasting betaalde je een keer per jaar. Een uitzendbureau beginnen? Hoe moeilijk kan het zijn. Af en toe even de bonnetjes inscannen. Toch? Nee. Een uitzendbureau beginnen betekent niet alleen de administratie van je eigen bedrijf bijhouden. Je houdt ook van al je uitzendkrachten en van al je opdrachtgevers de juiste gegevens bij.

 

Je boekhouding altijd op orde? Volg een cursus van NHA:

 

Meer geld uitgeven dan verdienen

Voor jezelf beginnen? Een uitzendbureau beginnen? Je verdient doordat je bemiddelt tussen werkgever en werkzoekende. Maar word je slapend rijk als je voor ieder gewerkt uur van een uitzendkracht 5 cent krijgt? Voor je het weet vergeet je kosten te verrekenen die je maakt en houd je een negatief saldo over.

 

Of je nu een eigen bedrijf wilt beginnen of wilt slagen binnen een ander bedrijf: je hebt kennis nodig van het ondernemersvak. In de cursus Succesvol Ondernemen ontplooi je de vaardigheden die nodig zijn voor succes. Of, om in de geest van Johan Cruyff te spreken: bij een succesvol ondernemer komt er meer geld binnen dan dat eruit gaat. Dat is logisch.

 

Aansprakelijkheid vergeten

Een uitzendbureau beginnen betekent verantwoordelijkheid nemen. Of het nu als eenmanszaak is of niet. De uitzendkrachten komen in dienst bij het uitzendbureau zodra je hen uitzendt. Tussen de uitzendkracht en het uitzendbureau bestaat een uitzendovereenkomst.

 

Wie is er aansprakelijk als een uitzendkracht een Chinese Ming-vaas van 45 duizend euro omstoot? Wie krijgt een boete als de verkeerde belastingen en premies zijn betaald? Juist. Aansprakelijkheid is iets om zeker rekening mee te houden. Tijdens de cursussen van NHA is hier uitgebreid aandacht voor.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken

 

Tablet incl. toetsenbord of headphone

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!