Gratis studiegids

Foto cursus: thuiscursus mét docentenbegeleiding

Ben je geïnteresseerd in de wondere wereld van de fotografie? Wil je graag een foto cursus volgen om te leren hoe je prachtige foto’s neemt, maar alleen op het moment dat jij er tijd voor hebt? Fijn vanuit thuis, zonder dat je naar een school of klassikale les moet? Dat kan! Met de thuiscursus fotografie van NHA leer je de kneepjes van het vak onder digitale begeleiding van een vakdocent.

 

Uitgebreide foto cursus als thuisstudie

Fotografie is veel meer dan alleen je fototoestel op een onderwerp richten en een foto nemen. Om perfecte foto’s te maken moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals compositie, lichtinval, scherpstelling en meer. In de thuiscursus fotografie van NHA leer je er alles over. Je leert eenvoudig op de momenten dat jij er tijd voor vrij kunt maken.

 


 
Lees hier het interview met fotografiecursiste Elyse
  

Een voltijdse baan combineren met het volgen van een cursus is niet altijd even gemakkelijk. De thuiscursus fotografie van NHA studeer je gezellig in je eigen woonkamer, in de tuin, in je vakantiehuisje aan zee, in de trein onderweg naar je werk of waar dan ook.

 

Met professionele begeleiding

Je ontvangt van NHA een luxe ringmap met de complete foto cursus, die je in je eigen tempo mag doornemen. Je hebt drie jaar de tijd om de cursus te voltooien. Bovendien mag je gebruikmaken van een digitaal leerplatform waarop je de leerstof ook terugvindt.

Wat als je de stof niet helemaal begrijpt? Geen nood! NHA wijst jou een persoonlijke docent toe, bij wie je met al je vragen terecht kan. Een professionele vakdocent beoordeelt jouw ingezonden opdrachten, volgt je vorderingen op, beantwoordt je vragen en geeft je tips.

Op het einde van de cursus kun je een waardevol getuigschrift aanvragen, als je al je opdrachten hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende hebt behaald.

 

In 28 lessen een kei in fotografie

Met de foto cursus van NHA leer je alle belangrijke aspecten van de fotografie kennen. Je leert hoe je met een fototoestel moet omgaan en wat de precieze betekenis is van begrippen als sluitertijd, diafragma, belichting en scherpstelling.

Voor de opdrachten mag je zelf de onderwerpen kiezen die je het liefst fotografeert. Na het volgen van de foto cursus weet je hoe je fraaie landschapsfoto’s neemt, een portret maakt van je bijvoorbeeld (klein)kinderen, vrienden of familie, of een macro-opname van een bloem vastlegt.

Als je ook de NHA cursus Photohop, Lightroom cursus of cursus Gimp volgt, leer je ook hoe je omgaat met een fotobewerkingprogramma zodat je je foto's goed kunt bewerken. Of misschien wil je doorleren en professioneel fotograaf worden. Ook na deze foto cursus kun je blijven doorleren.

 

Schrijf je vandaag nog in

Als fotografie jouw passie is, waar wacht je nog op om je in te schrijven voor de foto cursus van NHA? Je ontvangt elke cursus van NHA 15 dagen gratis op proef. Wil je al even kennismaken met de foto cursus? Vraag vandaag nog een gratis proefles fotografie aan bij NHA en ervaar zelf of het iets voor jou is!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!