Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Zelf een winkel beginnen zonder diploma? Haal de verplichte diploma's bij NHA.

Van een kapperszaak tot een bloemenwinkel: je wilt je eigen winkel openen in een paar maanden tijd? Dat kan. Kies voor de cursussen van NHA. Cursussen die je in je eigen tempo voltooit, waar en wanneer het jou uitkomt.

 

Een eigen winkel beginnen

Je eigen winkel beginnen: wat komt erbij kijken? Je hebt een ondernemingsplan nodig en voldoende financiële middelen. Welke vergunningen heb je nodig? Welke wettelijke eisen stelt de overheid aan je? Zelf een winkel beginnen? Zet nu de eerste stap. De cursussen van NHA helpen je om precies in kaart te brengen wat nodig is.

 

Het is de droom van velen: elke ochtend de deuren van je eigen winkel openen. Klanten begroeten. Eigen baas zijn. Misschien droom je er niet van en is het een logische stap. Je wilt een eigen winkel beginnen vanwege de inkomsten of omdat je een zaak overneemt.

 

Van een opleiding tot cateraar tot een cursus om een kledingzaak te starten: NHA biedt cursussen voor mensen die een winkel beginnen zonder diploma.

 

 

 Heb je al je eigen winkel? Beginnen met een van de ondernemerscursussen van NHA vergroot je slagvaardigheid.

 

NHA biedt de volgende ondernemerscursussen:

 

Veiligheid voor winkeleigenaren

Met welke stoffen mag een kapper werken? Welke risico's loopt je huid als je dagelijks werkt met gel, shampoo en kleurspoeling? Hoe bescherm je jezelf tegen risico's? Elk soort winkel kent specifieke risico's en er zijn ook vergelijkbare risico's.

 

Ondernemers bereiden zich goed voor voordat zij een eigen winkel beginnen. Ben jij ook voorbereid op succes? Wat doe je als je een nieuwe bloemenzaak begint waar het net even anders gaat en ineens willen mensen in verschillende steden met je samenwerken en precies zo'n eigen winkel beginnen?

 

Geef je vandaag nog op voor een van de ondernemende cursussen van NHA.

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!