Gratis studiegids

HAAL ALLES UIT JOUW TIJD

Wil jij je verder ontwikkelen? Je omscholen, bijleren of juist specialiseren met een beroepsopleiding? Een taal leren, starten met ondernemen of liever een leuke hobby ontdekken? Het kan allemaal met een van de 600+ thuisstudies van NHA. En met de hulp van onze ervaren vakdocenten sta je er nooit alleen voor. Wij helpen je graag om alles uit jouw kostbare tijd te halen, want dit is jouw tijd! 

 

 

HAAL ALLES UIT JOUW TIJD

Wil jij je verder ontwikkelen? Je omscholen, bijleren of juist specialiseren met een beroepsopleiding? Een taal leren, starten met ondernemen of liever een leuke hobby ontdekken? Het kan allemaal met een van de 600+ thuisstudies van NHA.

En met de hulp van onze ervaren vakdocenten sta je er nooit alleen voor. Wij helpen je graag om alles uit jouw kostbare tijd te halen, want dit is jouw tijd! 

 

 

Daarom studeren bij NHA 

   Studeer in je eigen tempo
   85 jaar ervaring in thuisstudies
   Met persoonlijke begeleiding
   15 dagen op proef
   Niet geslaagd? Lesgeld terug!

 

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 
Gratis tablet of headphone bij jouw studie!

Kies je voor een opleiding bij NHA? Dan ontvang je een gratis tablet met toetsenbord bij jouw opleiding. Handig om dingen op te zoeken tijdens het studeren, maar ook leuk om te gebruiken in je vrije tijd. 

Liever een gratis noise cancelling headphone? Ook dat kan! Je kiest namelijk zelf welk welkomstcadeau je wilt ontvangen.

 

Vraag een gratis studiegids aan!

Wil jij je graag verder ontwikkelen, maar weet je nog niet precies welke thuisstudie bij je past? Vraag dan nu jouw gratis studiegids aan. In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen die jij interessant vindt. 

Vraag je studiegids aan »

 Of bekijk alvast alle interessegebieden

 

Studeer in je eigen tempo

Jij wilt je graag verder ontwikkelen. Op welke manier je ook wilt groeien, bij NHA helpen we je om jouw doelen te behalen. Of je nu een vreemde taal wil leren, aan je carrière wil werken of een leuke hobby wil leren.

Het voordeel van een thuisstudie van NHA is dat je volledig op je eigen tempo kunt studeren. Je kiest zelf waar en wanneer jij met je cursus aan de slag gaat. Handig! 

Maar dat betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. Onze ervaren vakdocenten staan voor je klaar om jouw huiswerk na te kijken en je vragen te beantwoorden. 

Wat andere cursisten zeggen

 

 Joëlle Stapelkamp (35) volgt de opleiding Personal Trainer:
“Ik geef al 12 jaar groepslessen bij diverse sportscholen. Samen met een vriendin ben ik een eigen bedrijfje gestart waarin we bootcamp en personal training aanbieden. Ik wilde graag mijn kennis uitbreiden en verdiepen, daarom ben ik deze opleiding gaan volgen. Dat bevalt goed: het huiswerk wordt snel nagekeken en de docenten sturen je bij waar nodig.

Ik vind het heerlijk om mensen te verbinden, motiveren en enthousiasmeren. De opleiding Personal Trainer geeft me de kans net dat beetje extra verdieping in mijn begeleiding toe te voegen."

 

 

Martin van Elmpt (51) schoolde zich om naar coach voor hoogbegaafden:
"Na 20 jaar was ik toe aan een andere invulling van mijn werkende leven. Ik volgde twee opleidingen tegelijkertijd: een algemene opleiding tot coach en aanvullend Psychologie van Hoogbegaafdheid.

De thuisstudies van NHA waren perfect te combineren met het starten van mijn eigen bedrijf. Ik leerde wanneer het mij uitkwam. Inmiddels heb ik mijn bedrijf al aardig op de rit. Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek; Dat werkt anders. Dat had ik een jaar geleden nooit durven dromen."

8.620 reviews op eKomi

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!