Menu
Gratis studiegids

Cursus Duits Beginners & Gevorderden  

Tijdelijk met GRATIS tablet Nú met 50% korting
Cursus Duits Beginners & Gevorderden
vlad%20duits Taal-app-60x180
Winnaar Website van het jaar
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
€538,00
269,00
of betaal
15 x €20,00
4.4/5

Beoordeeld door 32 student(en)

 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Leer snel een taal spreken
 • Kies voor persoonlijke begeleiding
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 15 maanden
ALGEMEEN

Beter communiceren in de Duitse taal? Volg de cursus Duits

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Een gesprek voeren tijdens een vakantie in Duitsland? Je skileraar beter begrijpen? De krant kunnen lezen die op je Berlijnse hotelkamer ligt? Ach so… Met de cursus Duits is het geen enkel probleem.

‘Guten Tag. Wie geht’s?’ De Duitse taal leren is veelal redelijk gemakkelijk als je voldoende interesse hebt in de taal. Dat is fijn, want Duits is erg belangrijk voor ons.

Ons buurland is een belangrijke handelspartner en veel bedrijven onderhouden intensieve relaties met Duitse ondernemingen. Bovendien is ons land een geliefde vakantiebestemming voor Duitsers en zelf reizen we ook vaak naar - of door – Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Duits leren via NHA? Dan kies je een cursus waar je de rest van je leven iets aan hebt.

De complete Duits cursus

Wil je goed Duits leren spreken en wil je beginnen bij de ultieme basis? Kies dan voor deze complete cursus, welke bestaat uit de module Beginners én Gevorderden voor een extra scherpe prijs. Wil je alleen één van de twee losse modules volgen? Dat kan ook.

Kies dan Duits voor Beginners of Duits voor Gevorderden.

 

Lezen en luisteren

Mit, nach, bei… Kun jij het lijstje afmaken? In de cursus Duits komen de naamvallen uitgebreid aan de orde. Maar de échte focus ligt op de praktische toepassing van de taal. Je gaat aan de slag met tal van situaties die je in het echte leven ook tegenkomt. Al na een paar lessen kun je een eenvoudig gesprekje voeren, radio- en televisie-uitzendingen volgen en Duitse boeken, kranten en tijdschriften lezen. Dit maakt de cursus Duits erg leuk om te doen!

Eenvoudig Duits leren

Duits leren middels een praktische cursus? Kies dan voor NHA. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM voelt de taal al snel vertrouwd. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. De cursus Duits is dus zeer praktisch opgezet, waardoor je de op het oog zo lastige grammatica al doende vlot onder de knie krijgt. Duits leren spreken is zo voor iedereen goed te doen!

Kennis opfrissen

Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Duits? Of spreek je de taal, maar wil je jouw kennis weer even opfrissen?

De cursus Duits gidst je op een plezierige manier door de wereld van de naamvallen en de umlaut.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Duits

Cursus Duits voor beginners

Tijdens de cursus Duits voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken;
 • grammatica;
 • in het postkantoor;
 • het weer;
 • winkelen.

Cursus Duits voor gevorderden

Nadat je de beginnersmodule hebt afgerond kun je doorgaan om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de module Duits voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Duits voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • op de camping;
 • in het hotel;
 • grammatica;
 • het openbaar vervoer;
 • de stad Berlijn;
 • Carnaval in Keulen.

Duits voor beginners + gevorderden: combi

De beginners- en gevorderden module zijn los te volgen, maar als je je meteen inschrijft voor de cursus Duits "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de complete cursus cursus Duits gevolgd. Ook jij kunt Duits leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

REVIEWS

Reviews Cursus Duits

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Super tevreden! De lessen zijn zeer overzichtelijk, goede uitleg grammatica. Huiswerk wordt ook snel nagekeken en goede feedback erbij.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De cursus bevat leuke onderwerpen. Het huiswerk en de oefeningen sluiten goed aan. Het Dictee is voor mij heel waardevol. De gesproken items zijn goed te volgen. Heel duidelijk. Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik doof ben en daarom een implantaat heb dat het vaak moeilijk maakt om de juiste uitspraak te herkennen. Het is dan heel handig dat ik de uitspraak terug kan lezen en zo weet hoe het uitgesproken wordt. Top. ***.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Ik ben zeer tevreden met de materialen: overzichtelijk en professioneel samengesteld. De onderwerpen zijn actueel en uitdagend. De begeleiding door de docent is goed en persoonlijk. Het secretariaat informeert correct en tijdig.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke en overzichtelijke lessen, waardoor het leren van een nieuwe taal een plezier is!

DIPLOMA

Diploma Duits

Bij NHA rond jij je  Cursus Duits Beginners & Gevorderden af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen

Deze taalcursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond.  Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 125,-
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Na afloop van de Cursus Duits Beginners & Gevorderden kun je voor 29 euro een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Vooropleiding

Beginners
Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde Cursus Duits Beginners & Gevorderden is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. 

 


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Cursus Duits Beginners & Gevorderden uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Cursus Duits Beginners & Gevorderden leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur cursus Duits

De cursus Duits voor Beginners en Gevorderden heeft eens studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 077-30 67 000 of stuur een e-mail.

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Cursus Duits Beginners & Gevorderden  

Schrijf nú in voor de Cursus Duits Beginners & Gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Duits voor Beginners + Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€638,00 €319,00
of betaal 15x 23,50
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€538,00 €269,00
of betaal 15x 20,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Super tevreden! De lessen zijn zeer overzichtelijk, goede uitleg grammatica. Huiswerk wordt ook snel nagekeken en goede feedback erbij.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!