Menu
Gratis studiegids

Laat je inspireren 

Pinterestwaardig

Ga jij je muren binnenkort schilderen? Kies dan maximaal 6 kleuren per ruimte, waarvan 2 tot 3 hoofdkleuren voor op de muur. Helemaal feng shui. Ga voor de VT Wonen-look met de cursus Interieurstylist.

 

Knuffelen maar

Goede reden om jouw partner de komende tijd extra stevig vast te grijpen: het ‘knuffelhormoon’ oxytocine zorgt voor een natural high. Je voelt je gelukkiger en zelfs je huid gaat ervan stralen. In de cursus Datingcoach leer je er meer over.

 

Wax on, wax off

Gun jezelf onverdeelde aandacht. Probeer elke dag minimaal een kwartier te vertragen en dit moment bewust te ervaren. Begin makkelijk, bijvoorbeeld tijdens het afwassen of tandenpoetsen. De cursus Mindfulness leert je bewuster leven.

 

Kweek het zelf

Een moestuin beginnen? Zet dan de juiste planten bij elkaar. Zonnebloemen helpen om luizen op aardappelen te voorkomen. En wortels groeien beter in combinatie met sla, erwtjes, sjalotten of dille. Meer weten? Check de cursus Tuinarchitectuur.

 

Crea bea

Besteed meer tijd aan je gezin. Maak samen een prachtige taart waar Heel Holland Bakt nog een puntje aan kan zuigen. Of ontdek je innerlijke Bob Ross op het schildersdoek. Check onze creatieve cursussen.

 

Headphone of Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!