Snel en Blijvend Afslanken  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Snel en Blijvend Afslanken
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
279,00
of 
3 x €98,00
4.4/5

Beoordeeld door 5 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-getuigschrift
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Het perfecte figuur met de cursus Snel en Blijvend Afslanken

Wil je afslanken zonder het gevoel dat je aan het lijnen bent? Dat kan. De cursus Snel en Blijvend Afslanken leidt je stap voor stap naar de beste balans tussen voeding en beweging.

Wat is de oorzaak van overgewicht? Enkele mogelijke oorzaken zijn:

 • hormonale veranderingen;
 • de overgang;
 • langzame stofwisseling;
 • stoppen met roken;
 • verandering van leefpatroon.

Blijvend afvallen

'Wat je aan kilo's kwijtraakt tijdens een dieet, dat komt daarna toch weer terug?' Voedingseskundigen zijn kritisch: diëten sorteren meestal alleen op de korte termijn effect.

Bij de cursus Snel en Blijvend Afslanken raak je in de eerste weken overtollig gewicht kwijt. Effect op de korte termijn. Hoe houd je dat effect vast? Hoe verzeker je blijvend effect?

De cursus Snel en Blijvend Afslanken verzekert blijvend resultaat. Hoe? De cursus biedt inzicht in voeding, in leefpatronen en in oorzaken van overtollig gewicht. De cursus biedt meer dan alleen een dieet.

Houd lichaamsgewicht onder controle met de Beter-Af-Methode

De cursus Snel en Blijvend Afslanken biedt een stap-voor-stap-methode. Die methode heet de ‘Beter-Af-Methode’. Kenmerk van de methode: blijf je eigen lichaamsgewicht de baas.

Leer je eetpatroon aanpassen, controleer je leefpatroon en je krijgt je lichaamsgewicht onder controle.

Uiteraard maken recepten deel uit van het cursusmateriaal.

Diëten of een optimale balans vinden

Waar gaat het om bij diëten? Twee weken lang sapjes van slablaadjes herkauwen en jezelf uithongeren? Dat is niet de essentie van de cursus Snel en Blijvend Afslanken. Bij deze cursus leer je de optimale balans vinden tussen eetpatroon en leefwijze. Je lichaam in balans, je leven in balans. Zo werkt het.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Snel en Blijvend Afslanken

Een leven zonder lijnen

Samen met jouw cursusleidster werk je aan een stralend uiterlijk. Al snel merk je resultaat. De eerste kilo's ben je binnen 2 weken kwijt en je voelt je fitter. Na het volgen van de cursus afslanken weet jij je ideale lichaamsgewicht vast te houden. Voedingsdeskundigen zijn niet positief over de vele snelle dieetkuren en de vele "wonderbaarlijke" afslankproducten. Als er al resultaat wordt geboekt, dan is dat maar van korte duur. De verloren kilo's komen er weer snel aan. Daarmee is niemand geholpen. Bovendien zijn deze kuren vaak peperduur.

Afslanken heeft alleen zin wanneer dit verantwoord gebeurt; op een natuurlijke manier met een blijvend resultaat. Dat je met de Beter-Af-Methode al in 2 weken het eerste (blijvende) resultaat ziet, is natuurlijk meegenomen. Een heerlijk idee: nooit meer lijnen, geen dure kuren meer, maar gewoon lekker eten en gezond leven.

Gemakkelijk vol te houden

Jouw begeleidster Snel en Blijvend Afslanken geeft  je per post of online persoonlijk advies. Zij hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Jouw begeleidster heeft haar beroepsgeheim, dus je bent ervan verzekerd dat alle gegevens uiterst discreet behandeld worden. Het is overigens absoluut niet verplicht om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Thuis, op je gemak, neem je de lessen door. Je leert hoe jij je leef- en eetpatroon kunt aanpassen om controle over jouw lichaamsgewicht te krijgen. Heb je tijdens het volgen van de cursus Snel en Blijvend Afslanken vragen, dan kun je daarmee altijd bij jouw cursusleidster terecht.

Met plezier zul jij de komende weken jouw cursus doornemen. De vele nuttige tips en heerlijke recepten maken de cursus leuk om te volgen. Onze methode is gemakkelijk vol te houden doordat je er maar weinig voor hoeft te laten. Je motivatie groeit van week tot week. Zeker als je weet dat het resultaat blijvend is.

Beter-Af-Methode

De methode wordt de "Beter-Af-Methode" genoemd, omdat je voor altijd de baas wordt over jouw eigen lichaamsgewicht en lichaamsomvang. Het gaat er beter af, het blijft er beter af, dus jij bent beter af. We krijgen dan ook veel enthousiaste reacties, zoals: "Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben!","een luxe manier van afslanken!" en "Het is prima vol te houden!" Het zou toch prachtig zijn als jij binnenkort ook zo'n reactie kunt geven?  

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Snel en Blijvend Afslanken, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Snel en Blijvend Afslanken

Ik ben zeer tevreden

8/10
Snel en Blijvend Afslanken

Uitleg is helder en duidelijk. De tot nu toe gecorrigeerde huiswerkinzendingen komen terug met een hoop extra informatie die een toegevoegde waarde heeft

10/10
Snel en Blijvend Afslanken

Goede uitleg van de stof..begrijpelijk uitgelegd. Goede tips. Word gemotiveerd om goede en gezode keuze te maken, qua voeding.

8/10
Snel en Blijvend Afslanken

Veel nieuwe informatie en het geeft veel inzicht in je handelen. Toch heel laagdrempelig om door te nemen. Bij het insturen van huiswerk krijg ik nog eens een hoop extra informatie extra toegestuurd. Erg tevreden mee.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Snel en Blijvend Afslanken

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).
 

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Snel en Blijvend Afslanken uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-cursussen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Snel en Blijvend Afslanken, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

3 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Snel en Blijvend Afslanken
€279,00
of  3x 98,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€279,00
of  3x 98,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik ben zeer tevreden

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!