Gratis studiegids

Persoonlijke begeleiding

Je staat er nooit alleen voor!

 

Jouw persoonlijke docent

Alleen bekwame docenten komen in aanmerking voor een aanstelling bij NHA. We vinden het heel belangrijk dat onze docenten volledig bevoegd zijn en een ruime praktijkervaring hebben.

Maar we vinden het zeker zo belangrijk dat onze docenten menselijk zijn. Jouw docent heeft maar één doel voor ogen: jou helpen, steunen en adviseren. Er is alle tijd voor je. Hierdoor verloopt je opleiding soepel en kun jij je focussen op jouw doel!

 

Huiswerk en correctie

Je ontvangt de lessen in een handige ringmap thuis per post. De lesstof is in de meeste gevallen ook beschikbaar in onze digitale leeromgeving Plaza. Huiswerk maken en inzenden naar je docent is niet verplicht, maar wel verstandig om je studie succesvol af te ronden.

Aan het einde van iedere les vind je de vragen of opgaven. De lesstof vind je terug in de les die je net bestudeerd hebt. Via de digitale leeromgeving stuur je het huiswerk rechtstreeks naar je docent. Die stuurt het snel weer naar je terug. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg en antwoord op je eventuele vragen.

 

Stuur tot drie jaar lang je huiswerk in

Heb je alle lessen van jouw opleiding ontvangen, maar ben je niet helemaal bij met je studie? Ga dan gewoon in je eigen tempo verder en blijf je huiswerkopdrachten in je eigen tempo ter correctie insturen. Jouw docent blijft je helpen en begeleiden. Je mag namelijk tot drie jaar lang je huiswerk insturen. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden.

 

Helder en duidelijk lesmateriaal

Geen gezoek of geblader in boeken. De lessen van NHA worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Daarbij staat voorop dat de lessen vooral helder en duidelijk moeten zijn. Je leert alleen de stof die echt nodig is. Ballast wordt achterwege gelaten.

Je zult de lessen snel begrijpen dankzij de overzichtelijke opbouw en duidelijke illustraties. Je vindt alles makkelijk in de lessen. De opleidingen van NHA zijn gemaakt voor jouw gemak. Elke les vormt een afgerond geheel en geeft je het gevoel dat je weer een bouwsteen hebt gelegd. En als er iets in de lesstof verandert, wordt de betreffende les meteen aangepast in Plaza.

 

Alle opleidingen zijn compleet, zonder extra kosten

Je hoeft niets na te bestellen of naar de winkel te gaan. Alles wat bij de opleiding hoort, krijg je automatisch thuisgezonden door NHA. Je betaalt niks extra!

  

Contact met medestudenten via Plaza

Door in te loggen op onze website kun je direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Zo kun je samen leren, ervaringen uitwisselen en misschien zelfs een keer afspreken. Dat maakt het studeren extra interessant!

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!