Gratis studiegids

Studie informatie taalcursussen vanuit Engels

Wil je in korte tijd een taal leren spreken? Dan is dit de mogelijkheid waarop je hebt gewacht! NHA heeft voor jou een unieke collectie taalcursussen samengesteld. Met behulp van onze praktische cursussen kun je je binnenkort uitstekend redden in de taal van jouw keuze!

Uitgekiende methode met direct resultaat!

NHA maakt gebruik van het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM. De nadruk ligt bij dit systeem duidelijk op actief en praktisch taalgebruik en niet op grammatica. Je leert de taal zoals een kind zijn moedertaal leert, stap voor stap. Europese talen, maar ook een wereldtaal als Hindi heb je zo onder de knie. Het principe is zeer eenvoudig: luisteren en herhalen. Buitengewoon praktisch en doeltreffend.

Duidelijke uitspraakoefeningen en handig naslagwerk!

De beginnerscursus bestaat uit een studiemap met studiewijzer, lesmateriaal en geluidsbestanden voor luister en spreekoefeningen. De gemiddelde studieduur van elke cursus betreft 6 maanden. Dankzij de heldere, effectieve studiemethode is het voor jou al snel mogelijk om gesprekken te voeren in de taal van jouw keuze. De nadruk ligt niet op grammatica en woordenlijsten maar op spreekvaardigheid. Zo kun je je al snel uitstekend redden in veel voorkomende dagelijkse situaties. Ideaal voor zakenreis en voor vakanties. 

Om de taal goed te leren spreken en te verstaan, zijn levendige en heldere spreek- en luisteroefeningen samengesteld. Je kunt de geluidsbestanden eindeloos afluisteren. Ze zijn ingesproken door “Native Speakers”. Je leert dus altijd de juiste uitspraak. 

Haal meer uit jouw zakenreis of vakantie

De goed te volgen cursussen zijn zeer geschikt voor zakenreizigers. Wie kennis heeft van talen heeft een belangrijke voorsprong op anderen. Je begrijpt jouw handelspartner sneller. Hij vindt het prettig om met jou te praten. Dat bevordert jouw zakenrelatie vast en zeker!

Natuurlijk zijn deze praktische taalcursussen ook perfect voor vakantiegangers. Met deze unieke NHA-cursussen leer je snel en goed de taal van jouw keuze spreken. Het is plezierig als je je in jouw vakantieland goed verstaanbaar kunt maken; niemand maakt je iets wijs, je kunt het allemaal verstaan en begrijpen. Jouw vakanties worden veel aantrekkelijker en je steekt er ook nog wat van op.

De cursussen op de volgende pagina’s zijn zelfstudie-cursussen. Het is dus niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Veel boeiende onderwerpen

In de cursussen wordt o.a. aandacht besteed aan de volgende zaken:

  • basis-conversatie: o.a. begroeting, algemene uitdrukking, cijfers/tijd, kleuren, het weer, eten en drinken, geld, winkelen, ontspanning;
  • kantoor, postkantoor, telefoon;
  • bezienswaardigheden, reizen, vragen van de weg, luchthaven, douane;
  • noodgevallen en medische noodsituaties;
  • lokale gewoonten en gebruiken;
  • basis grammatica;
  • uitspraaktips en praktische woordenlijsten.
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!