Gratis studiegids

Nieuw in ons aanbod: nieuwe opleidingen december

Nieuws Leestijd: 4 Minuten

Jouw ambities zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zit NHA als opleider niet stil. Elke maand breiden we ons aanbod uit met nieuwe opleidingen die jou helpen groeien. Zo zorgen we ervoor dat jij die ene opleiding kunt volgen die je helpt om jouw doelen te bereiken. Vanaf vandaag vind je de volgende nieuwe opleidingen in ons aanbod. Bekijk dus snel welke opleiding bij jou past!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Opleiding Boek Schrijven

Is het jouw droom om zelf een boek te schrijven? Met de cursus Boek Schrijven wordt jouw droom werkelijkheid! Je leert hoe je begint met schrijven en hoe je interessante personages en plots creëert. Met de kennis die je opdoet in deze opleiding kun jij praktisch aan de slag met het schrijven van een meeslepend boek.

Bekijk de opleiding »

 
 
Opleiding ChatGPT

Tegenwoordig kun je niet meer om kunstmatige intelligentie heen. Ook ChatGPT, een geavanceerd taalmodel dat is ontwikkeld door OpenAI, wordt voor steeds meer doelen gebruikt. Wil jij effectief leren werken met deze chatbot en goede prompts leren schrijven? Volg dan onze cursus ChatGPT! Na afloop van de cursus kun jij ChatGPT efficiënt inzetten voor je werk.  

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Schematherapie

Schematherapie is een vorm van psychotherapie die als doel heeft om ingesleten patronen die niet werken voor mensen te herkennen en te doorbreken. Ben jij geïnteresseerd in psychologie of werk jij in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld als psycholoog of counselor? Dan is de opleiding Schematherapie erg interessant voor jou! In de opleiding leer je meer over de toepassingen van schematherapie.  

Bekijk de opleiding »

 
Opleiding Teamcoach

Lijkt het jou leuk om teams naar succes te leiden? Met de opleiding Teamcoach leer je hoe je dit op een professionele manier doet. In deze opleiding (met videolessen) leer je hoe je een team op een menselijke manier kunt begeleiden, leiden en coachen. Je verdiept je in onderwerpen als teamdynamiek en coachingstechnieken. 

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Portretfotografie

Wil jij leren hoe je prachtige portretfoto’s maakt? In de cursus Portretfotografie komen alle aspecten die van belang zijn bij het maken van sprekende portretfoto’s aan bod. Je leert bijvoorbeeld meer over belichting, maar ook hoe je een connectie maakt met je onderwerp om zo een authentieke foto te maken.

Is fotografie voor jou een hobby of wil je er juist je beroep van maken? In beide gevallen is deze cursus erg leerzaam!
 
Bekijk de opleiding »

 
Opleiding Storytelling

Het vertellen van verhalen is een krachtig middel om ideeën over te brengen en emoties op te roepen. Wil jij leren hoe je verhalen schrijft die echt blijven hangen bij je publiek? Of het nu gaat om fictieve verhalen, corporate stories of merkverhalen, de cursus Storytelling leert jou hoe je storytelling kunt toepassen op elk soort verhaal.

Bekijk de opleiding »

 
Opleiding Opvoedcoach

Opvoeden is niet altijd eenvoudig. Lijkt het jou leuk om mensen te helpen die uitdagingen ervaren binnen de opvoeding? Dan is onze Opvoedcoach opleiding echt iets voor jou!

Verdiep je in leer- en ontwikkelingsproblemen, gedragsuitdagingen, kinderpsychologie en -pedagogiek en méér. 

Bekijk de opleiding »

 
Opleiding Psychotherapie Basiskennis

Ben jij geïnteresseerd in psychotherapie? In onze nieuwe opleiding Psychotherapie Basiskennis verdiep je je in deze behandelingsvorm op het gebied van geestelijke gezondheid. Na afloop heb je een solide basis gelegd in de principes van psychotherapie. De opleiding is geschikt voor startende professionals in de gezondheidszorg, maar ook voor andere geïnteresseerden. 

Bekijk de opleiding »

 
Opleiding Lean Green Belt

Ben jij projectmanager en wil je bedrijfsprocessen optimaliseren? Met de Lean Green Belt opleiding leer je hoe je dit doel bereikt met behulp van de Lean principes. Je leert hoe je zelfstandig een Lean verbeterproject vormgeeft en in de praktijk kunt begeleiden. 

Bekijk de opleiding »

 
 
 
Opleiding Houtbewerking

Maak kennis met het ambacht houtbewerking. Lijkt het jou leuk om je eigen meubelstukken, decoraties of andere voorwerpen van hout te maken? Dan is de cursus Houtbewerking echt iets voor jou! Je leert meer over het kiezen van de juiste houtsoort, verschillende verbindingstechnieken en meer. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste projecten van hout! 

Bekijk de opleiding »

 
 

Iets voor jou?

Spreekt een van deze nieuwe opleidingen jou aan? Vraag dan je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past! Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod en ontdek welke cursus bij jou past.
 

Bekijk alle 600+ opleidingen! »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!