Gratis studiegids

 

Ondernemerschap opleiding

Boost je commerciële competenties met de cursussen van NHA

Zit ondernemerschap in jouw bloed of verbeter je jouw ondernemersinzicht met een training ondernemerschap? Zet samen met NHA de eerste stap richting succes.  

 

Benut commerciële kansen

Wat biedt zelfstandig ondernemerschap? Opleiding van NHA vergroot je grip op handel en ondernemerschap. Zorg dat je processen beter doorgrondt, meer overzicht hebt en weet hoe je betere resultaten boekt.

Je vaardigheden scherpen? Ondernemerschap opleiding heb je in soorten en maten. Van cursussen die je meer inzicht geven in de werking van marketinginstrumenten tot een cursus verandermanagement die je leert hoe mensen in organisaties functioneren. Hoe beïnvloed je mensen en hoe zet je mensen aan tot gedragsverandering?

Ondernemerschap opleiding bij NHA? Denk aan de volgende cursussen:


Of kies een van de modules van de Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) opleiding. Op die manier leer jij alleen wat écht relevant is voor jou. Of dat nou Financiering of Belastingwetgeving is. De keuze is aan jou. Bijkomend voordeel is dat je jouw opleiding opdeelt in kleinere stukken, zodat jij de druk voor jezelf niet te hoog legt. Je kiest zelf hoeveel modules je volgt en wanneer jij klaar bent voor de volgende! Met welke module start jij?

 

De dynamiek van ondernemerschap

Ondernemer ben je omdat je van vrijheid houdt. De ene dag benut je kansen. Een volgende dag is het zwoegen en ploeter je door een onderhandeling heen. De dynamiek van het ondernemerschap kent hoge toppen en diepe dalen.

Ondernemers heb je in soorten en maten. Wat is je kwaliteit? Ben je een mensenmens en weet je andere mensen tot grote hoogten te bewegen? In het laatste geval kies je voor een cursus Leiderschap of voor de Basisopleiding Bedrijfskunde en Leiderschap. ontplooi je kwaliteiten met een ondernemerschap opleiding en zorg dat je niet alleen talent hebt, maar je talenten ook kent en effectief inzet.

Zie je aan een balans direct waar de kansen voor een onderneming liggen? Ontrafel je de geheimen van een organisatie uit een financiële rapportage? Dan kies je voor een cursus als Financieel Management of Praktijkdiploma Financieel Ondernemer.

 

Doe marketingkennis op in een ondernemerschap opleiding

Hoe breng je een product bij de klant? Iedereen kent het beeld van de ondernemer op de golfbaan. Op de 'green' ontmoet je potentiële klanten terwijl je een balletje slaat. De ondernemer staat altijd aan, luistert en is ambassadeur van zijn product of zijn onderneming. Opleiding? Nooit van gehoord. Gewoon een goede babbel. Of is dat alleen uiterlijke schijn? Wat is de meerwaarde van een opleiding ondernemerschap? Er is maar een manier om daarachter te komen.

Niet elk product en niet elke dienst past bij de golfbaan en soms is een persoonlijke benadering minder effectief. Wanneer werkt welke methode? Basiskennis Marketing is een ondernemerschap opleiding die je marketingkwaliteiten voorziet van een theoretische onderbouwing. Leer marketinginstrumenten kennen. Leer van praktijkvoorbeelden en vergroot je grip op marketing.

Heb je als ondernemer al een basiskennis van marketing? Bij NHA kun je je ook in verschillende marketingonderwerpen en disciplines verdiepen. Volg bijvoorbeeld een opleiding Big Data Marketing, een E-commerce opleiding of een SEO (Zoekmachine Optimalisatie) cursus. Stuk voor stuk een perfecte ondernemerschap opleiding om je marketingkennis mee uit te breiden! 

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!