Menu
Gratis studiegids

 

Ondernemer worden - waar begin je?

Vrijheid om te doen wat je wilt en tegelijkertijd volledige controle over hoe je geld verdient met een activiteit waar jij goed in bent. Droom je van een eigen bedrijf? Ondernemer worden? Laat je droom uitkomen. Volg een opleiding van NHA en open binnen een jaar de deuren van je eigen bedrijf.

 

Zelfstandig ondernemer worden

Stel je voor: de dag dat je voor het eerst de deuren van je nieuwe bedrijf opent. Van een bloemenzaak tot een managementadviesbureau: je hebt je zaak versierd, je familie bezorgt taart en de eerste klanten staan voor de deur.

 

Voor die dag heb je werk verzet. Je bedacht: 'Ik wil ondernemer worden.' Je volgde een opleiding en maakte je de fijne kneepjes van het ondernemersvak eigen. Je maakte een ondernemingsplan en regelde financiering bij investeerders of een bank. Je zorgde voor alle vergunningen en zorgde dat alles van tevoren in orde was.

 

Ondernemer worden, betekent: in het diepe springen, kansen zien en op zo veel mogelijk voorbereid zijn.

 

1001 ideeën

Van een taxibedrijf tot een internetonderneming: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe mooi is het een goedlopend bedrijf runnen. Meer mensen ambiëren het ondernemerschap en weten het zeker: ik wil ondernemer worden. Jaarlijks openen meer dan 100.000 nieuwe bedrijven hun deuren. Het overgrote deel daarvan - meer dan 90 procent - is een eenmanszaak.

 

NHA ondersteunt jou met de volgende ondernemerschap opleidingen.

Alle eigen bedrijf opleidingen bekijken »

 

Wat is het geheim van een succesvolle ondernemer? Worden succesvolle ondernemers met succes geboren? Het antwoord is eenvoudig: nee. De weg naar succesvol ondernemerschap is voor iedereen anders.

 

Een goed idee op een bierviltje

De ene succesvolle ondernemer begon met een idee dat op de achterkant van een bierviltje paste. Een andere ondernemer begon met opleiding en zorgde dat hij eerst een branche leerde kennen door in loondienst te gaan bij een groter bedrijf. Weer een andere ondernemer had maar een wens: geld verdienen.

 

Sommige mensen kijken bij het Centraal Bureau voor de Statistiek, de Kamer van Koophandel en brancheorganisaties en brengen eerst de markt in een bepaalde sector in kaart. Ze weten exact hoeveel managementadviesbureaus er zijn in een regio voor hun besluit nemen en eigen ondernemer worden.

 

Kies je eigen weg: NHA ondersteunt je graag.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!