Gratis studiegids

 

Ondernemer worden - waar begin je?

Vrijheid om te doen wat je wilt en tegelijkertijd volledige controle over hoe je geld verdient met een activiteit waar jij goed in bent. Droom je van een eigen bedrijf? Wil jij ondernemer worden? Loop die droom niet langer mis! Start vandaag nog met jouw opleiding van NHA en open binnen een jaar de deuren van je eigen bedrijf.

 

Zelfstandig ondernemer worden

Jij weet het zeker; je wilt ondernemer worden! Het starten van jouw eigen bedrijf is eigenlijk best eenvoudig. Maar daarvoor moet je wel weten wat je moet doen. De eerste stap naar jouw eigen bedrijf begint bij een opleiding.

Je doet kennis op over het ondernemersvak en maakt je de fijne kneepje eigen. Je leert hoe je een ondernemingsplan maakt , financieringen rond krijgt en de nodige vergunningen regelt. Met NHA open jij binnen een jaar de deuren van je eigen bedrijf!

Ondernemer worden betekent: in het diepe springen, kansen zien en op zo veel mogelijk voorbereid zijn.

 

Populairste Ondernemers cursussen

 

1001 ideeën

Van een coachingbedrijf tot evenementorganisator: de mogelijkheden zijn eindeloos. Jaarlijks openen meer dan 100.000 nieuwe bedrijven hun deuren. Het overgrote deel daarvan - meer dan 90 procent - is een eenmanszaak.

Steeds meer mensen ambiëren het ondernemerschap en weten het zeker: ik wil ondernemer worden! Loop jouw droom niet langer mis! Volg je passie en start jouw eigen bedrijf.

Wat is het geheim van een succesvolle ondernemer? De weg naar succesvol ondernemerschap is voor iedereen anders, maar de basis blijft hetzelfde; de juiste basiskennis. Start vandaag nog met jouw opleiding en ontdek wat je nodig hebt om succesvol ondernemer te worden!

 

Ondernemer worden? Maak een plan!

De ene succesvolle ondernemer begon met een idee dat op de achterkant van een bierviltje paste. Een andere ondernemer startte zijn zaak met een gedetailleerd en volledig uitgewerkt plan. Hoe complex de ideeën voor jouw eigen bedrijf ook zijn, als jij ondernemer wordt, is een ondernemingsplan essentieel!

 

Wil jij ondernemer worden? Start dan vandaag nog jouw ondernemerschap opleiding bij NHA!

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!