Gratis studiegids

beste coach opleiding

 

Volg bij NHA de beste coach opleiding van Nederland

Ben je geïnteresseerd in een opleiding tot coach? Maak je keuze uit het ruime aanbod aan kwalitatieve coaching cursussen bij NHA. Vraag een gratis proefles aan en ontdek of coaching iets voor jou is! 

Een coach helpt mensen met het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Mensen die bepaalde moeilijkheden ondervinden in hun dagelijkse leven, roepen vaak de hulp in van een persoonlijke coach of Lifestyle Coach. De gebieden waarin een coach werkzaam is, kunnen zeer verschillend zijn.

Een loopbaancoach ondersteunt bijvoorbeeld mensen die een nieuwe wending aan hun loopbaan willen geven. Een dating coach helpt je in je zoektocht naar een geschikte partner. Of volg de opleiding tot Budgetcoach en sta mensen bij in het regelen van financiële zaken en help ze rondkomen met hun budget. En een personal trainer helpt je om je lichamelijke conditie op peil te krijgen. Als coach zijn er ontzettend veel specialismen.

Bekijk alle coaching opleidingen van NHA >>
 

Coach worden in je eigen tempo

Voel je je geroepen om mensen te helpen die met problemen kampen en voor zichzelf een bepaald doel willen bereiken? Dan is een coach opleiding iets voor jou. Van allround coach voor volwassenen tot de Kindercoach opleiding: er zijn verschillende coachingsvormen waaruit jij kunt kiezen. Maar je wilt natuurlijk wel de beste coach opleiding van Nederland. Waar herken je een goede coach opleiding aan? En hoe vind je de beste coach opleiding?

Voor de coaching cursussen van NHA hoef je je niet te verplaatsen naar een school of een opleidingsinstituut. Het lespakket krijg je per post thuis gestuurd en je studeert simpelweg in je eigen studeerkamer of waar dan ook. NHA beschikt bovendien over een digitale leeromgeving, waar je in de meeste gevallen de leerstof van je cursus online terugvindt. De beste coach opleiding van Nederland volg je dus gewoon thuis.

Je bepaalt zelf hoelang je doet over je opleiding. Bij een gemiddeld tempo heb je na 9 maanden je studie afgerond. Afhankelijk van de tijd waarover je beschikt, maak je zelf de studieduur langer of korter. Je mag tot 3 jaar lang rekenen op het advies en de hulp van je persoonlijke docent.

 

Volg de beste coach opleiding van Nederland met ondersteuning van een persoonlijke docent

NHA wijst een persoonlijke docent toe aan elke cursist. Op het einde van elke les dien je je huiswerk in. Je persoonlijke docent beoordeelt je vorderingen en kent je een cijfer toe. Heb je gemiddeld op alle opdrachten een voldoende behaald, dan mag je het NHA-instituutsdiploma aanvragen. Als je moeilijkheden ondervindt met de leerstof of advies wilt vragen aan je docent, staat deze steeds voor jou klaar.

Wil je na je studie als zelfstandige coach aan de slag gaan? In de meeste coaching cursussen van NHA leer je hoe je een eigen zaak uit de grond stampt en mag je rekenen op de steun van een ondernemerscoach wanneer je een eigen onderneming start. 

Sta je te popelen om aan de beste coach opleiding van Nederland te beginnen? Vraag snel een gratis proefles aan. Of begin met onze gratis cursus en maak in enkele lessen kennis met het coachingsvak. 

 

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!