Gratis studiegids

Volg een gratis cursus bij NHA

Ben jij ook nooit uitgeleerd? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Of wil je graag een taal leren? Afstandsonderwijs is ideaal om jouw kennis uit te breiden. Met een thuiscursus studeer je waar en wanneer je maar wilt en je bepaalt zelf je studietempo. Probeer het nu zelf met een gratis cursus van NHA!

Om zelf te ervaren hoe zo’n thuiscursus nou precies in zijn werk gaat en welke voordelen het afstandsonderwijs te bieden heeft, biedt NHA jou een gratis cursus aan. Deze kosteloze opleiding bestaat uit een aantal lessen Praktische Psychologie, Kinderpsychologie en Coaching.

Er is veel belangstelling voor de onderwerpen die in deze gratis cursus aan bod komen. Vraag direct jouw gratis cursus aan en ervaar zelf of studeren bij NHA bij jou past!

Ja ik wil een gratis cursus! »

  

Gratis cursus: ervaar de voordelen van een thuisstudie

Heb je weinig tijd om ‘s avonds of tijdens het weekend nog avondschool te volgen? Met de thuisstudies van NHA hoef je niet meer terug naar de schoolbanken. Vraag de gratis cursus van NHA aan en ervaar hoe gemakkelijk het is om in je eigen woonkamer, in de trein, in je vakantieverblijf of waar dan ook te studeren. Zo krijg je de leerstof van cursussen in allerlei vakgebieden eenvoudig onder de knie. 

 

Review - gratis cursus


"Middels deze opleiding kon ik snel testen of thuis studeren iets voor mij is. De leermethode is erg leuk. Na het afronden van deze gratis opleiding ben ik direct begonnen met de volledige opleiding Kinderpsychologie."

 

 

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Bevalt de gratis cursus? Schrijf je dan in voor een van de thuisopleidingen van NHA! Bij een betaalde opleiding krijg je bovendien hulp van een ervaren vakdocent die jouw ingezonden huiswerk en jouw uitgevoerde opdrachten verbetert. Jouw vakdocent geeft je raad, volgt je vorderingen en beantwoordt eventuele vragen over de leerstof.

Je volgt de lessen van de gratis cursus op je computer via ons digitale leerplatform Plaza. Bij betaalde opleidingen ontvang je thuis ook een gedrukte cursus in een luxe ringband. Aan het einde van de opleiding kun je een getuigschrift aanvragen. In veel gevallen kun je ook deelnemen aan een examen waarmee je een waardevol diploma behaalt.

Met de gratis cursus ervaar jij zelf hoe een thuisstudie van NHA in zijn werk gaat!

 
Volg een gratis proefles voor elke NHA-opleiding

NHA heeft meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van thuiscursussen. Het aanbod aan opleidingen bij NHA is daardoor zeer breed: van talen- tot hobbycursussen, en van beroepsopleidingen tot cursussen over hoe je een eigen zaak start. Met meer dan 600 opleidingen zit er altijd wel iets bij dat bij jou past! 

Heb je de gratis cursus geprobeerd, maar twijfel je nog over de opleiding van jouw keuze? Dan kun je voor elke opleiding een gratis proefles aanvragen. Zo kun je van tevoren de inhoud van de opleiding al bekijken en nagaan of de cursus bij jou past.

 

 

Probeer elke thuiscursus 15 dagen gratis

Nog een groot voordeel van studeren bij NHA: na inschrijving mag je elke opleiding 15 dagen lang proberen. Met de gratis cursus en een gratis proefles krijg jij al een goed beeld van hoe de opleiding eruit ziet. In het uitzonderlijke geval dat de cursus jou toch niet bevalt, mag je het cursusmateriaal binnen 15 dagen retour sturen. NHA geeft je lesgeld dan volledig terug.

Weet je nog niet welke cursus of opleiding je wilt volgen? Bekijk dan eens alle interessegebieden en vind de thuisstudie die het beste bij jou past! Aarzel niet langer en schrijf je in voor jouw NHA-thuiscursus. Start vandaag nog met jouw gratis cursus!

 

Ervaar afstandsonderwijs met een gratis cursus

Ben jij nog niet overtuigd door het afstandsonderwijs? Vraag de gratis cursus van NHA aan en ervaar zelf hoe snel en eenvoudig thuis studeren in zijn werk gaat. Je studeert alleen wanneer je er tijd voor hebt, je hoeft je niet te verplaatsen en je kunt op elk moment van het jaar starten met jouw opleiding.

Schrijf je nu in voor onze gratis cursus en ervaar zelf de vele voordelen van thuiscursussen en zelfstudie!

 

Start nu je gratis cursus! »

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!