Menu
Gratis studiegids

Gratis cursus

Ben jij ook iemand die steeds wil bijleren? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Een thuiscursus, die je volgt in je eigen omgeving wanneer je er tijd voor hebt, is ideaal om je kennis voortdurend uit te breiden. Om te ervaren hoe zo’n thuiscursus in zijn werk gaat, biedt NHA jou een gratis cursus aan. Deze kosteloze opleiding bestaat uit een aantal lessen praktische psychologie, kinderpsychologie en coaching. Er is erg veel belangstelling voor de onderwerpen die in deze gratis cursus aan bod komen.


Gratis cursus van NHA: ontdek de voordelen van een thuisopleiding

Weinig tijd om ‘s avonds of tijdens het weekend nog avondschool te volgen? Met de thuiscursussen van NHA hoef je niet meer terug naar de schoolbanken. Vraag de gratis cursus van NHA aan en ervaar hoe gemakkelijk het is om in je eigen woonkamer, in de trein, in je vakantieverblijf of waar dan ook, de leerstof van een bepaald vakgebied onder de knie te krijgen.

Bevalt de gratis cursus? Schrijf je dan in voor een van de thuisopleidingen van NHA! Bij een betaalde opleiding krijg je bovendien hulp van een ervaren vakdocent, die het ingezonden huiswerk en de uitgevoerde opdrachten verbetert. Jouw vakdocent geeft je raad, volgt je vorderingen op en beantwoordt eventuele vragen over de leerstof. Je volgt de lessen op je pc via een digitaal leerplatform, maar bij betaalde opleidingen ontvang je ook een gedrukte cursus in een luxe ringband. Op het einde van de opleiding heb je recht op een getuigschrift. In veel gevallen kun je ook deelnemen aan een examen om zo een waardevol diploma te behalen.

Met de gratis cursus ervaar jij direct hoe een thuisstudie van NHA in zijn werk gaat!

 

Ook een gratis proefles voor elke NHA-opleiding

NHA bezit meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van thuiscursussen. Het aanbod aan opleidingen bij NHA is zeer breed: van talen tot hobbycursussen, van beroepsopleidingen tot cursussen over het starten van een eigen zaak. Heb je de gratis cursus geprobeerd maar twijfel je nog over de opleiding van jouw keuze? Dan kun je een gratis proefles aanvragen. Zo kun je op voorhand de inhoud van de opleiding al even bekijken en nagaan of de cursus jou ligt.

 

 

Elke thuiscursus 15 dagen gratis proberen    

Nog een enorm voordeel bij NHA: na inschrijving mag je elke opleiding 15 dagen lang proberen. Met de gratis cursus en een gratis proefles krijg jij al een goed beeld van hoe de opleiding eruit ziet. In het uitzonderlijke geval dat de cursus jou toch niet bevalt, mag je het cursusmateriaal uiterlijk na 15 dagen terugsturen. NHA geeft je lesgeld dan volledig terug. Weet je nog niet welke cursus of opleiding je wilt volgen? Bekijk dan eens alle interessegebieden en vind de thuisstudie die bij jou past! Waarom zou je nog aarzelen om je in te schrijven voor een NHA-thuiscursus? Start nu met jouw gratis cursus!

 

Ervaar afstandsonderwijs met een gratis cursus

Schrikt afstandsonderwijs jou af? Dat is helemaal niet nodig. Vraag de gratis cursus van NHA aan en ervaar hoe snel en eenvoudig thuis studeren in zijn werk gaat. Je leert alleen wanneer je er tijd voor hebt, je hoeft je niet te verplaatsen en je mag op elk tijdstip van het jaar starten met een opleiding. Schrijf je in voor deze gratis cursus en ervaar de vele voordelen van thuiscursussen en zelfstudie.

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!