Gratis studiegids

 

Hee puzzelaar! Goed dat je hier bent!

Dat betekent namelijk dat jij jouw brein aan het werk hebt gezet en de filippine uit het NHA TIJDschrift hebt gemaakt. En zoals je inmiddels weet, is puzzelen meer dan alleen leuk tijdverdrijf. Jij hebt jouw brein net een goede work-out gegeven. Wij zijn trots op je!


Was je er niet helemaal uitgekomen? Of heb je de hele puzzel ingevuld, maar wil je graag de antwoorden controleren? Dan ben je hier op de juiste plek.

OMSCHRIJVINGEN

 

  Support

  Vreugde

  Zorgzaam persoon

  Sterke connectie tussen mensen

  Volledige inzet

  Onbetaalde hulp door familie of vrienden

  Loyaal

  Onbetaalde inzet voor anderen

  Samen zijn

  Motiveren

  Hulpvaardigheid

  Een gevoel van tevredenheid

  Innerlijke rust

  Inlevingsvermogen

  Medemenselijkheid tonen

 

OPLOSSING

HOU JE BREIN FIT

Wat goed dat jij deze puzzel hebt gemaakt. Dat is namelijk niet alleen maar leuk tijdverdrijf. Het maakt je brein ook nog eens fitter en helpt je te ontspannen. Als jij jezelf blijft uitdagen, leer je om niet op te geven. Je wordt beter in kritisch denken en komt makkelijker tot creatieve oplossingen. Zo veel voordelen in een kleine puzzel!

Heb je de smaak te pakken en wil je jouw brein nog verder stimuleren? Doe dan eens iets nieuws.

Dingen die je vaak doet, gaan op de automatische piloot. Je bouwt een routine op en je hoeft niet meer na te denken over de dingen die je doet. Een fiets die je niet gebruikt gaat roesten. En dat geldt ook voor je hersenen. Door iets nieuws te doen, of iets op een andere manier te doen, daag je jouw brein uit en houd je het alert en fit.

Tip! Kleed je 's ochtends eens in een andere volgorde aan. Steek bijvoorbeeld eerst jouw linkerbeen door die broekspijp in plaats van je rechterbeen. Of poets je tanden eens met je niet dominante hand. Een kleine verandering maakt een groot verschil.

Wil je het écht goed aanpakken? Leer dan eens iets nieuws. Vind een nieuwe hobby of stimuleer jouw persoonlijke ontwikkeling.

 
 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!