Gratis studiegids

Back2School banner

Back2School was nog nooit zó leuk!

De zon schijnt volop en de zomer is nog in volle gang. Maar ook de scholen staan weer op het punt van beginnen. Waar de een nog even kan genieten van de stralende zon, is de ander zich weer klaar aan het maken om in de schoolbanken te kruipen. En eindelijk weer alle vrienden en vriendinnen te zien!

Het kan voor sommigen even een omschakeling zijn. Van de vrijheid van de vakantie terug naar het schoolgaande leven. Maar gelukkig is dat dit schooljaar anders. Want Back2School was nog nooit zó leuk!

Nieuwe vaardigheden leren kan namelijk ook in je eigen tempo én in je eigen omgeving. En ook nog eens gratis! Hoe? Door een thuisstudie te volgen van NHA! En dat maakt terug naar school gaan een stuk leuker!

 

Gratis studeren in je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wil.

 

Back2School

 

Studeren waar en wanneer je maar wil

De drukte van een klaslokaal is niet voor iedereen ideaal. En natuurlijk schijnt ook nog eens de zon net als jij moet studeren. En laten we nog niet eens beginnen over die docent die vrijwel geen tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden.

Allemaal zaken waar menig student tegenaan loopt. En probeer de verleiding van in de zon zitten met een biertje maar eens te weerstaan. Maar waarom niet beiden, studeren én van de zon genieten?

Wanneer je kiest voor een thuisstudie van NHA, dan kies je voor studeren waar en wanneer jij dat wilt. Schijnt de zon? Pak je spullen en ga heerlijk met je drankje in de tuin of op je balkon zitten. Of in het park natuurlijk.

Geen vaste tijden, geen vaste locatie. En dat maakt studeren een stuk relaxter! Je bepaalt je eigen studietempo en studeert waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

 

Helemaal gratis!

En dat allemaal gratis. Gratis studeren, is dat echt mogelijk? Ja, dat is echt mogelijk! Sinds dit jaar heeft de overheid namelijk het STAP-Budget in het leven geroepen. Jij krijgt ieder jaar €1.000,- subsidie om een studie te volgen. Bij NHA kun je uit meer dan 300 studies kiezen die je kunt volgen met het STAP-Budget.

 

Al meer dan 115.000 mensen vroegen dit jaar succesvol het STAP-Budget aan

 

Inmiddels zijn zij begonnen aan hun nieuwe studie. De een koos voor Beroepsfotograaf, de ander voor Medisch Secretaresse. En weer de ander droomde er altijd al van om Nagelstyliste te worden.

Al deze mensen hebben de eerste stap gezet richting hun (nieuwe) droombaan. Of zijn zich verder aan het ontwikkelen in hun huidige functie.

Volg jij hun inspirerende voorbeeld?

 

Wil je meer weten over de voorwaarden van het STAP-Budget? Lees dan onze uitgebreide informatiepagina met alle informatie die je nodig hebt.

 

Alles over het STAP-Budget »

 Back2School

 

Professionele begeleiding door ervaren docenten

Je weet het inmiddels, bij NHA kun je studeren waar en wanneer je dat wilt. En ook nog eens in je eigen tempo. Heb jij iets langer nodig om de theorie onder de knie te krijgen? Geen enkel probleem. Neem de tijd die je nodig hebt.

 

  Geen deadlines en geen tijdsdruk. Dat is het voordeel van een thuisstudie van NHA 

 

Wist je dat je ook bij een thuisstudie begeleidt wordt door ervaren docenten? Loop je tegen iets aan? Begrijp je de lesstof niet helemaal? Stel al je vragen aan je persoonlijk docent. Hij of zij begeleidt je gedurende je studie en geeft feedback op je huiswerkopdrachten.

Jouw docent kent jouw leerdoelen en ziet jouw vooruitgang. Je bent niet één van velen in een groot leslokaal. Bij NHA sta jij op de eerste plek.

 

De beste studies vind je bij NHA

Van Copywriter tot App ontwikkelaar en van Cyber Security tot Wandelcoach. Wat jouw droombaan ook is, bij NHA vind je de studie die bij jou past. Schrijf je vandaag nog in voor een studie en vraag op 1 september je STAP-Budget aan. 1 September is namelijk de datum dat de volgende subsidie ronde ingaat en jij je € 1.000,- studiebudget kunt claimen. Je hoeft niet te wachten tot 1 september om je in te schrijven voor een studie. Dan kan nu al.

 

Schrijf je NU alvast in voor een studie en vraag je STAP-Budget 1 september aan om gratis te kunnen studeren

 

Je kunt je dus NU al aanmelden voor een studie. Na aanmelding krijg je van ons een stapsgewijze instructie hoe jij je €1.000,- subsidie kunt verzilveren.

 

Jouw droombaan is dichterbij dan je denkt. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Dit is jouw tijd

 

Populaire keuzes met STAP-Budget

--------------------------------------------

Omscholen naar een krapteberoep

---------------------------------------------

Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!