Gratis studiegids

Back2School was nog nooit zó leuk!

De zon schijnt volop en de zomer is nog in volle gang. Maar ook de scholen staan weer op het punt van beginnen. Waar de een nog even kan genieten van de stralende zon, is de ander zich weer klaar aan het maken om in de schoolbanken te kruipen. En eindelijk weer alle vrienden en vriendinnen te zien!

Het kan voor sommigen even een omschakeling zijn. Van de vrijheid van de vakantie terug naar het schoolgaande leven. Maar gelukkig is dat dit schooljaar anders. Want Back2School was nog nooit zó leuk!

Nieuwe vaardigheden leren kan namelijk ook in je eigen tempo én in je eigen omgeving. Hoe? Door een thuisstudie te volgen van NHA! En dat maakt terug naar school gaan een stuk leuker!

Bekijk direct onze opleidingen »

 

Studeer in je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wil!

 

Back2School

 

Studeren waar en wanneer je maar wil

De drukte van een klaslokaal is niet voor iedereen ideaal. En natuurlijk schijnt ook nog eens de zon net als jij moet studeren. En laten we nog niet eens beginnen over die docent die vrijwel geen tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden.

Allemaal zaken waar menig student tegenaan loopt. En probeer de verleiding van in de zon zitten met een biertje maar eens te weerstaan. Maar waarom niet beiden, studeren én van de zon genieten?

Wanneer je kiest voor een thuisstudie van NHA, dan kies je voor studeren waar en wanneer jij dat wilt. Schijnt de zon? Pak je spullen en ga heerlijk met je drankje in de tuin of op je balkon zitten. Of in het park natuurlijk.

Geen vaste tijden, geen vaste locatie. En dat maakt studeren een stuk relaxter! Je bepaalt je eigen studietempo en studeert waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

 

Professionele begeleiding door ervaren docenten

Je weet het inmiddels, bij NHA kun je studeren waar en wanneer je dat wilt. En ook nog eens in je eigen tempo. Heb jij iets langer nodig om de theorie onder de knie te krijgen? Geen enkel probleem. Neem de tijd die je nodig hebt.

 

  Geen deadlines en geen tijdsdruk. Dat is het voordeel van een thuisstudie van NHA 

 

Wist je dat je ook bij een thuisstudie begeleid wordt door ervaren docenten? Loop je tegen iets aan? Begrijp je de lesstof niet helemaal? Stel al je vragen aan je persoonlijk docent. Hij of zij begeleidt je gedurende je studie en geeft feedback op je huiswerkopdrachten.

Jouw docent kent jouw leerdoelen en ziet jouw vooruitgang. Je bent niet één van velen in een groot leslokaal. Bij NHA sta jij op de eerste plek.

 

Back2School 
 

De beste studies vind je bij NHA

Van Copywriter tot App ontwikkelaar en van Cyber Security tot Wandelcoach. Wat jouw droombaan ook is, bij NHA vind je de studie die bij jou past. 

Vele cursisten gingen je al voor. De een koos voor Beroepsfotograaf, de ander voor Medisch Secretaresse. En weer een ander droomde er altijd al van om Nagelstyliste te worden.

 

Jouw droombaan is dichterbij dan je denkt. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Dit is jouw tijd
 
Al deze mensen hebben de eerste stap gezet richting hun (nieuwe) droombaan. Of zijn zich verder aan het ontwikkelen in hun huidige functie. Volg jij hun inspirerende voorbeeld? Schrijf je vandaag nog in voor een studie en start direct!

Bekijk al onze opleidingen »

Kies uit meer dan 650 opleidingen! 

  

Populaire beroepsopleidingen

--------------------------------------------

Omscholen naar een krapteberoep

---------------------------------------------

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!