Gratis studiegids

Mis het niet: deze 10 STAP-opleidingen volg jij gratis!

Nieuws Leestijd: 4 Minuten

Wil jij graag een opleiding volgen om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Loop jouw kans niet mis en maak gebruik van het STAP-budget. Hiermee krijg jij één keer per jaar € 1.000,- subsidie voor een opleiding naar keuze. En bij NHA volg jij verschillende opleidingen volledig gratis! Bekijk snel deze 10 gratis STAP-opleidingen en vraag direct jouw STAP-aanmeldbewijs aan.

10-gratis-stap-opleidingen

1. Medisch Secretaresse

Werk jij graag met mensen en heb je interesse in de medische wereld? Dan is de opleiding Medisch Secretaresse echt iets voor jou. Als Medisch Secretaresse kun je bijvoorbeeld aan de slag in een ziekenhuis, op de polikliniek of bij een huisartsenpraktijk.

In deze opleiding leer je niet alleen de belangrijkste secretariële vaardigheden, je verdiept je ook in medische administratie en correspondentie. Ook leer je de nodige medische terminologie. Zo word jij een onmisbare schakel tussen patiënten of cliënten en zorgverleners.

Lesgeld*:                   € 990,45
STAP-subsidie:      € 990,45                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!
 

2. Life Coach + E-coaching

Als Life Coach help je mensen om hun doelen te bereiken. Of dit nu op werkgebied, op relationeel vlak of bij hun persoonlijke ontwikkeling is. Je leert mensen coachen en begeleiden in allerlei verschillende situaties zodat zij weer verder kunnen met hun leven.

Ook leer je in deze combinatieopleiding hoe je jouw coaching skills online inzet, zodat je ook op afstand anderen kunt begeleiden. Je leert hoe je omgaat met de verschillen tussen face-to-face en e-coaching.

Lesgeld*:                   € 957,95
STAP-subsidie:      € 957,95                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!
 

3. Financial Assistant (BKC en BKB)

Ben jij goed met cijfers en wil je jouw financiële kennis verbeteren? Dan past de opleiding Financial Assistant (BKC en BKB) perfect bij jou. Een ideale opleiding voor iedereen die hogerop wil komen op financieel-administratief gebied. 

Je leert in deze opleiding alles over boekhoudkundige handelingen, processen en rekenmethoden. De opleiding bereidt je voor op de officiële examens van de Associatie voor Examinering.  Met deze opleiding kun je daardoor maar liefst 3 officieel erkende diploma's behalen. De examens kun je direct meebestellen binnen jouw STAP-budget.

Lesgeld*:                   € 759,95
STAP-subsidie:      € 759,95                           - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!
 

4. Interieurstylist

Lijkt het jou leuk om mensen te adviseren over hun interieurstyling? Wil jij mensen blij maken met hun droominterieur? Kies dan voor de opleiding Interieurstylist. In dit vakgebied kun jij je volledige creativiteit kwijt.

Aan het eind van de opleiding kun je het erkende EHCB diploma behalen. Ook dit diploma wordt binnen de STAP-regeling gefinancierd. Na afloop van de opleiding weet jij hoe je kleuren, verf, verlichting, textiel, vloeren, meubels en accessoires gebruikt om de mooiste interieurs te creëren.

Lesgeld*:                   € 847,95
STAP-subsidie:      € 847,95                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!
 

5. Human Resource Management

Personeel is de belangrijkste kracht van een organisatie. Wil jij je verdiepen in personeelsbeleid? De opleiding Human Resource Management leert je hier alles over. Je ontdekt hoe je mensen hun werk zo goed mogelijk kunt laten doen.

In deze opleiding leer je alles over selectieprocedures, contracten, functioneringsgesprekken, loopbaanadvies en méér. Ook verdiep je je in arbeids- en sociaal recht. Zo wordt jij een expert op het gebied van Human Resource Management.

Lesgeld*:                   € 952,95
STAP-subsidie:      € 952,95                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!

 
6. Wimperextensions

Werk jij in de beautyindustrie en wil jij leren hoe je wimperextensions zet? Met deze populaire techniek geef je jouw cliënten mooie, lange en natuurlijk gekrulde wimpers.

Bij de cursus Wimperextensions ontvang je een gratis materialenpakket waarmee jij direct aan de slag kunt. De duidelijke instructievideo’s in de cursus helpen je stap voor stap de technieken onder de knie te krijgen.

Lesgeld*:                   € 610,45
STAP-subsidie:      € 610,45                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!
 

7. WMO Consulent

Houd jij van problemen oplossen en werk je graag met mensen? Als WMO Consulent werk je voor de gemeente en zorg je dat mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben. Met de juiste voorzieningen zorg jij ervoor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen en deel kunnen nemen aan de samenleving. Een dankbaar beroep dus!

Je leert in de opleiding alles over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en het proces van de WMO. In deze praktische opleiding leer je alles wat je moet weten over huishoudelijke hulp, (beschermd) wonen, rolstoelen en scootmobiels.

Lesgeld*:                   € 850,45
STAP-subsidie:      € 850,45                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!

 

8. Banketbakker

Ben jij creatief en houd je van ambachtelijk werken? Leer de lekkerste broden en zoete gebakjes maken in de opleiding Banketbakker. Als banketbakker ben jij allround een goede bakker. Jij weet alles van brood, gebak, taarten, chocola en snoepgoed.

In de opleiding leer je alles over de verschillende grondstoffen, ingrediënten, baktechnieken en hygiënevoorschriften. Je gaat in de opleiding ook praktisch aan de slag, zodat jij na afloop aan de slag kunt als professioneel banketbakker.

Lesgeld*:                   € 982,95
STAP-subsidie:      € 982,95                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!
 

9. Business English

Werk jij regelmatig samen met internationale klanten of partners? Dan is een goede kennis van zakelijk Engels onmisbaar! In de cursus Business English verbeter jij jouw taalvaardigheid op het gebied van zakelijk Engels.

Na afloop van de cursus kun je deelnemen aan het wereldwijd erkende Cambridge Examen C1 Business Higher. Zo verbeter jij niet alleen je kennis van zakelijk Engels maar verbeter je ook je baankansen.

Lesgeld*:                   € 909,95
STAP-subsidie:      € 909,95                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!
 
 

10. Uitvaartverzorger

Het verliezen van een dierbare is erg intens. Wil jij het verschil maken voor mensen die afscheid moeten nemen van een naaste? In de cursus Uitvaartverzorger leer jij hoe je mensen helpt hun overleden dierbare een waardig afscheid te geven.

In deze opleiding leer je alles wat je moet weten om de uitvaartplechtigheid in goede banen te leiden. Zo leer je hoe je op een respectvolle manier omgaat met de emoties en wensen van de nabestaanden die in de rouw zijn en de uitvaart moeten regelen. Na afloop van de opleiding kun jij aan de slag als uitvaartverzorger.

Lesgeld*:                   € 727,95
STAP-subsidie:      € 727,95                            - 
Eigen bijdrage:      € 0,- oftewel GRATIS!


Deze 10 gratis opleidingen zijn maar een greep uit het brede aanbod aan STAP-opleidingen van NHA. Zit jouw opleiding hier niet tussen? Bekijk dan snel ons volledige aanbod!


Bekijk alle STAP-opleidingen! »


* Prijzen kunnen wijzigen, kijk voor de meest actuele lesgelden op de opleidingspagina. Lesgelden zijn inclusief inschrijfgeld en kosten voor een getuigschrift, diploma en/of examen(s) (indien van toepassing). 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!