Gratis studiegids

5 cursussen voor de echte beautyliefhebber

Blog Leestijd: 3 Minuten

Prachtig gelakte nagels, perfect aangebrachte make-up en jouw haar zit altijd op en top. Hebben we jou nu beschreven? Dan kun je wel stellen dat jij een echte beautyliefhebber bent! Heerlijk iedere dag bezig zijn met beautyproducten, dat omschrijft jou helemaal. Wist je dat we bij NHA verschillende beroepsopleidingen hebben voor beautyliefhebbers? Echt wat voor jou dus! Welke cursus ga jij volgen?

iStock-181853082

Ervaren docenten, echte experts op het gebied van beauty, begeleiden je tijdens deze cursussen. Leer bijvoorbeeld alles over nagelstyling. Of ontdek hoe je op een perfecte manier wimperextensions aanbrengt. We hebben 5 cursussen voor de echte beautyliefhebber voor je op een rijtje gezet. Welke kies jij?
 

1. Nagelstyliste

Niets is zo mooi en vrouwelijk als prachtig gelakte nagels. Wil jij leren hoe je je nagels professioneel verzorgt en anderen blij maakt met de mooiste nagels? Dat kan met de cursus Nagelstyliste!

Je leert in de cursus onder andere nagels op professionele manier te verzorgen, laktechnieken met gellak, gelnagels zetten, nagels verlengen met acrylnagels en nagels verfraaien. Je krijgt er zelfs een mooi gratis materialenpakket bij. Zo kun je direct aan de slag. Deze opleiding is ontzettend populair onder beautyliefhebbers. Aan het einde van deze cursus maak jij iedereen blij met prachtige gel- of acrylnagels! 

Wil jij jouw eigen nagelstudio openen? Volg dan de cursus Eigen Nagelstudio Starten en ontdek alle geheimen achter het starten van je eigen bedrijf als nagelstyliste.

 

2. Wimperextensions

Creëer prachtige volle wimpers waar iedereen jaloers op is! En dat zonder mascara. Hoe je dat doet? Dat leer je in de uitgebreide cursus Wimperextensions. Speel met de lengte, krul en vorm van wimpers. Je wordt begeleid door een vakkundige docent die je écht verder helpt en motiveert. Zo haal jij het beste uit jezelf naar boven.

Deze cursus is erg praktijkgericht, dus je gaat al snel aan de slag met het aanbrengen van wimperextensions. Om dit goed te oefenen ontvang je bij de opleiding een mooi en uitgebreid materialenpakket. Helemaal gratis! Geen wonder dat zoveel beautyliefhebbers kiezen voor deze cursus.

 

3. Wimperlifting

Geen fan van wimperextensions? Of wil jij juist van alle markten thuis zijn op het gebied van wimpers? In de opleiding Wimperlifting leer jij natuurlijke wimpers te krullen tot een prachtig resultaat. Niemand zal geloven dat het geen extensions zijn! Wimperkrullers zijn verleden tijd, want jij gaat leren hoe je wimpers professioneel lift. De wimperlifting techniek is ontzettend populair en veelgevraagd.

Zeker als je een eigen bedrijf in de beautybranche hebt of wilt starten, dan is wimperlifting een zeer waardevolle toevoeging aan je repertoire. Ook bij deze cursus krijg je een uitgebreid materialenpakket helemaal gratis! Talloze duidelijke instructievideo's helpen je met de technieken. En bij vragen kun je altijd terecht bij je docent, een echte expert op het gebied van wimperlifting!

 

4. Make-up Artist

Deze cursus is voor de echte beautyliefhebber die niet genoeg kan krijgen van alles wat met make-up te maken heeft. De cursus Make-up Artist neemt je mee in de wereld van make-up, hairstyling én nailart. Het complete plaatje dus! Je leert hoe je op professionele wijze make-up aanbrengt bij anderen. Je leert hoe je prachtige kapsels creëert. Én je leert nagelversieringen aan te brengen. Een onmisbare opleiding voor iedere beautyliefhebber.

Als klap op de vuurpijl krijg je de module ‘Eigen Bedrijf Starten’ helemaal gratis bij deze cursus. Jij bent na het succesvol afronden van de opleiding Make-up Artist helemaal klaar om de natuurlijke schoonheid in mensen te benadrukken met behulp van de juiste make-up. En niet te vergeten, ook bij deze cursus ontvang je een gratis materialenpakket!

 

5. Eigen Kapsalon Starten

Droom jij van je eigen kapsalon? Een werkplek helemaal voor jezelf, waar je iedere dag met plezier aan de slag gaat? Volg dan de cursus Eigen Kapsalon Starten. Je ontdekt de geheimen achter het starten van een eigen onderneming. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je je van je concurrenten onderscheidt op het gebied van creativiteit en originaliteit.

Van ondernemingsplan tot regelgeving en alles daartussenin. De opleiding Eigen Kapsalon Starten bereidt je optimaal voor op het hebben van een eigen onderneming. Een droom van velen. Voor jou is het na het volgen van deze cursus geen droom meer, maar werkelijkheid. Want jij bent er klaar voor!

Wil jij graag je eigen kapsalon beginnen, maar moet je het kappersvak nog leren? Volg dan eerst de cursus Kapper of Thuiskapper om je klaar te stomen om voor jezelf te beginnen.

 

Volg gratis een van deze beautycursussen!

Deze 5 beroepsopleidingen zijn ook te volgen met het STAP-budget, een overheidssubsidie waarmee je de kans krijgt om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Dit betekent dat je deze cursussen met subsidie in de meeste gevallen helemaal gratis kunt volgen! Wil je weten hoe het STAP-budget precies werkt? Lees er alles over op de volgende pagina: 

 

Vertel mij meer over het STAP-budget »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!