Gratis studiegids

 

Zoek je een erkende opleiding zelfstandig ondernemer?

Kies voor een van de ondernemersopleidingen van NHA

 
Hoe verstuur je facturen? Welke eisen stelt de Belastingdienst aan je administratie? Wanneer heb je een ondernemingsplan nodig als je krediet wilt voor het uitbreiden van je onderneming? De vragen stapelen zich op. De cursus zelfstandig ondernemer biedt uitkomst.

Beroepsfotograaf, hovenier, kapper: behalve kennis van je vak heb je ook kennis van ondernemen nodig.

 

Opleiding zelfstandig ondernemer: voor startende én ervaren ondernemers

Van een eenmanszaak tot een multinationale onderneming: alle bedrijven beginnen klein. Je moet als starter overal rekening mee houden: voorbereiding, financiën, opleiding, eventuele vergunningen en een website.

NHA ondersteunt ondernemers met opleiding. Zelfstanding ondernemer, franchisenemer, financieel specialist, zzp'er of gewoon goed in je vakgebied: kies een cursus zelfstandig ondernemer.

NHA biedt de volgende ondernemerscursussen:

 
Opleiding zelfstandig ondernemer of een cursus Boekhouden? Kies de opleiding of cursus die het beste bij je past. Van specifieke cursussen, zoals een cursus Broepsfotograaf of een cursus Webshop, tot een meer algemene cursus. Zelfstandig ondernemers studeren in hun eigen tempo bij NHA.

Ook kan NHA je helpen om bepaalde diploma's of vergunningen te behalen die je nodig hebt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als je zelfstandig vrachtwagenchaffeur wilt worden. De NIWO opleiding Ondernemer Goederenvervoer bereidt je optimaal voor op het behalen van de verplichte vergunning zodat jij kunt ondernemen!

  

Zicht op je boekhouding met een opleiding zelfstandig ondernemer

Meer inzicht in boekhouden en belasting? Ook dat hoort bij een opleiding zelfstandig ondernemer. Van startersaftrek tot btw en van vrijstellingen tot een verplichte jaarrekening: investeer in een opleiding zelfstandig ondernemer en je betaalt nooit meer een boekhouder of belastingadviseur.  
 

Ontdek het geheim van ondernemen

Hoe vind je klanten? Wat levert gestructureerd je marketingactiviteiten analyseren op? Levert budgetteren op de langere termijn meer rendement of gaat het om intuïtie? Of zit het geheim van succesvol ondernemen in een combinatie van gestructureerd werken, ondernemersgevoel en liefde voor het vak?

 

Grip op je onderneming

Garandeert een opleiding zelfstandig ondernemer dat je de investering voor een cursus of opleiding zelfstandig ondernemer er in een paar maanden uithaalt? Nee, helaas niet.

Maar je vak beter uitoefenen en meer grip hebben op de zakelijke kant van ondernemen: dat is wél het resultaat van een cursus of opleiding zelfstandig ondernemer.  En soms geeft een cursus net dat ene zetje dat je nodig hebt om te starten.
 
Schrijf je direct in voor een van de ondernemende cursussen van NHA en start met succesvol(ler) ondernemen.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!