Gratis studiegids

 

Welke opleiding heb je nodig voor kapper?

Het is een veelgestelde vraag. Je eigen kapsalon beginnen, knippen aan huis of werken in een kapsalon? Welke kappersopleiding heb je nodig voor kapper? Volg een van de cursussen van NHA en je bent kapper voor je het weet.

 

Knippen, kammen, modelleren

Droog haar, beschadigd haar, weelderige krullen: als kapper weet je alles van haar. Weet je nog niet alles van haar? Volg een van de cursussen van NHA. Leer in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt, alles over haar. Van modelleren tot knippen en van föhnen tot hygiëne. Of specialiseer jij jezelf in herenkapsels met een Barbier opleiding? NHA bereid je voor op het kappersvak.

 

Welke opleiding heb je nodig voor kapper?

Een kappersopleiding volg je aan een regionaal opleidingscentrum of aan een particuliere school. NHA is een erkende particuliere school die een kappersopleiding aanbiedt. Bij NHA studeer je in je eigen tempo. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Van verven tot föhnen: alles leren over het kappersvak doe je bij NHA.

 

NHA biedt drie kappersopleidingen aan

Welke opleiding heb jij nodig voor kapper? Je leest het hieronder.

 

Kies uit deze drie opleidingen:

 

Een kapsalon starten?

Welke opleiding heb je nodig? Voor kapper moet je overweg kunnen met schaar en kam. Je moet het kappersvak kennen. Voor een salon komen er nog zaken bij kijken.

Check of er in de buurt waar je een kapsalon start, behoefte is aan een kapsalon.

Als je zelf een kapsalon start, vraag je wellicht startkapitaal aan een bank of een andere investeerder. Die vraagt meestal een ondernemingsplan.

Wil je een eigen kapsalon beginnen of sluit je je aan bij een franchise als Cosmo of Kinki. Welke opleiding heb je nodig als kapper bij een franchise? Dat vraag je aan de franchise waarbij je je wilt aansluiten.

Als startende ondernemer, ook als franchisenemer, schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel en meld je je aan bij de Belastingdienst. 

Van inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot haar permanenten: bij Eigen kapsalon starten leer je alle ins en outs tot in de puntjes kennen.

Welke opleiding heb je nodig voor kapper? Je hebt vooral enthousiasme nodig om als kapper aan de slag te gaan. En het helpt als je een beetje perfectionistisch bent ingesteld. Jij wilt toch ook het beste kapsel als je naar de kapper gaat?

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle beroepscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!