Gratis studiegids

Erkende opleidingen bij NHA

Ben jij op zoek naar een erkende opleiding? Een erkenning zegt iets over de kwaliteit van onderwijs en je wilt natuurlijk kiezen voor een kwalitatieve opleiding. In het aanbod van NHA vind je verschillende erkende opleidingen. Zo zijn wij als opleider door de overheid WEO-erkend om op te leiden voor de staatsexamens VMBO, HAVO en VWO. Ook bieden we veel hoogwaardige branche-erkende opleidingen aan. Je leest er hieronder meer over!

 

WEO-erkenning

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen (WEO) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

Dat betekent dat onze cursussen jou opleiden voor de officiële staatsexamens voor het voortgezet onderwijs. Al onze VMBO-, HAVO- en VWO-cursussen vallen onder deze erkenning. Volg je één van deze opleidingen? Dan is het certificaat dat je ontvangt net zo waardevol als een certificaat dat je via regulier klassikaal onderwijs zou ontvangen.
 

Losse vakken of een volledig profiel

Mis je nog een los vak om een vervolgopleiding te kunnen volgen? Of ben je gezakt voor je eindexamen en wil je niet het hele jaar overdoen? Dan is een thuisstudie een slim idee! Bij NHA volg je de vakken die je nodig hebt in je eigen tempo, gewoon vanuit huis.

Je kunt kiezen voor een los VMBO-, HAVO-, of VWO-vak, maar hebt ook de mogelijkheid om een volledig profiel in één keer te bestellen.  

Bekijk de cursussen »

  

Branche-erkende opleidingen

Naast de WEO-erkenning die NHA bezit, bieden we ook veel branche-erkende opleidingen aan. Dit houdt in dat een opleiding door een branchevereniging of beroepsorganisatie wordt erkend. Een branchevereniging zet zich in voor de belangen binnen een specifieke branche.

Een branche-erkenning toont dus aan dat een opleiding binnen een specifieke branche als waardevol en betrouwbaar wordt gezien.

Veel opleidingen van NHA hebben een branche-erkenning. Zo zijn onze opleidingen erkend door beroepsverenigingen zoals:

   BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)
   Nemas (Nederlandse Management Stichting)
   SVMNIVO (Examenbureau voor de vastgoedbranche)
   NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)

 

  

Kies een opleiding die bij jou past!

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Een taal leren, een volgende stap in je carrière zetten of gewoon iets nieuws leren omdat het je interesseert? Bij NHA hebben we altijd een kwalitatieve opleiding die bij jou past!

Van administratie tot ICT en van management tot coaching: je vindt bij ons opleidingen in allerlei vakgebieden. 

 

Verzekerd van goede kwaliteit

Bij NHA kun je rekenen op een kwalitatieve opleiding. Als opleider hebben we ruim 85 jaar ervaring in thuisstudies. In die tijd hebben we al meer dan 2.000.000 tevreden cursisten geholpen om zich verder te ontwikkelen. Tijdens jouw opleiding word je begeleid door een van onze ervaren vakdocenten.

Veel opleidingen kun je bovendien afsluiten met een branche-erkend diploma of met een waardevol NHA-instituutsdiploma. Een mooi bewijs van jouw behaalde resultaten! Bij NHA studeer je zonder risico, want slaag je niet voor je examen, dan krijg je van ons je lesgeld terug.

 

Beste thuisstudie opleider

Onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten hebben daarin hun thuisstudie-opleider beoordeeld.

NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie opleider van Nederland.


Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken »

 

WAAR WACHT JE NOG OP? STOP MET DROMEN, START MET DOEN!

  

Bekijk alle 600+ opleidingen »

Vraag direct jouw gratis proefles aan!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!