Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Belangrijke studie-informatie hobbycursussen

Ontspanning
Tachtig jaar geleden verscheen de eerste hobbycursus van de NHA. Gedurende de afgelopen 80 jaar ontdekten steeds meer
mensen dat een leuke hobby méér voldoening en plezier geeft dan bijvoorbeeld veel televisiekijken. NHA laat jou intenser genieten van je bestaande hobby of introduceert je in misschien wel een compleet
nieuwe. En dat op een heel plezierige manier.Voor iedereen en voor elke leeftijd

De hobbycursussen van de NHA zijn er
voor iedereen. Een vooropleiding heb je daarbij niet nodig.
Mocht je denken dat een creatieve hobby niet voor jou is weggelegd, dan zou je je wel eens kunnen vergissen.
Iedereen heeft creativiteit en talent. Soms duidelijk merkbaar, maar vaak ook verborgen. Eigenlijk geeft jouw interesse al aan waar jouw verborgen talent zit.

Het gaat vaak om het aanleren van bepaalde technieken. Met een hobbycursus van de NHA zal je dit snel lukken. Doen is belangrijker dan aanleg. Onze hobbycursussen worden met veel plezier gevolgd door tienduizenden cursisten uit heel Nederland;
groot en klein. Gun jezelf ook dit plezier!

NHA dé hobbyspecialist
De NHA biedt jou het grootste assortiment aan hobbycursussen in Nederland, allen scherp geprijsd. NHA put uit een ervaring van meer dan 80 jaar in het ontwikkelen van afstandsonderwijs. Onze docenten geven jou de juiste aanwijzingen, waarmee jij op een leuke manier alle aspecten van jouw nieuwe hobby ervaart. Elke les bevat weer nieuwe tips en aanwijzingen. Jij zult al snel het geleerde in de praktijk te brengen.

Vooral plezierig
Een hobbycursus van NHA is leuk. Moeilijke of overbodige dingen horen daar niet bij. Wij laten je kennis maken met een hobby waarvan je nog jaren plezier zult hebben. We sluiten niet uit dat je bij NHA een hobby vindt, waarvan je uiteindelijk je beroep maakt.

Persoonlijke doenten
De enthousiaste docenten zijn veelal kunstenaar of
behoren tot de besten binnen hun vakgebied. Zij zijn bereid
hun kennis te delen met jou. Daarnaast besteden zij alle
aandacht aan de ontwikkeling van onze hobbycursussen, zodat deze ten allen tijden aan de nieuwste ontwikkelingen worden aangepast. Tijdens jouw hobby wordt alles duidelijk uitgelegd, met handige voorbeelden en illustraties. Bij NHA leer je alles spelenderwijs, stap voor stap.

Vrijheid blijheid
Bij de meeste hobbycursussen van NHA rondt je een les af
met enkele oefeningen die je naar jouw persoonlijke docent
kunt sturen. Deze beoordeelt jouw ingestuurde antwoorden en voorziet je van een terugkoppeling. Maar je bepaalt uiteraard zelf of je hiervan gebruik wil maken. Stel jouw leraar ook gerust vragen, hij helpt je graag.

Lage lesgelden
De hobbycursussen van de NHA zijn kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar voor iedere portemonnee. Doordat NHA gebruik maakt van de modernste technieken bij het ontwikkelen, drukken en verzenden van het lesmateriaal, is het mogelijk kosten te besparen. Dat werkt door in de lesgelden: een hobbycursus van de NHA is bijzonder voordelig. Daarnaast behoud je het recht om te stoppen met je cursus. Het teveel betaalde lesgeld wordt dan aan je terugbetaald. 
 
Getuigschrift
Na afloop van veel hobbycursussen kun je een getuigschrift ontvangen. Je ontvangt het getuigschrift wanneer je van alle lessen de oefeningen ter correctie hebt ingestuurd en
daarvoor gemiddeld een voldoende behaalt (5,5 of hoger). Je
bent dan de trotse bezitter van een getuigschrift van de NHA. De kosten voor dit getuigschrift bedragen €19.

Certificaat
Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos
een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen
lessen ter correctie hebt ingezonden, komt je hiervoor in aanmerking.

Eigen tempo, eigen plek
De hobbycursussen van de NHA kun je lekker thuis volgen. In je eigen tempo en je hoeft daarvoor niet eens de deur uit. Wij zorgen ervoor dat jij iedere maand jouw lessen thuis ontvangt. Je bent dus ook niet gebonden aan vaste lestijden en bepaalt zelf wanneer en hoe lang je met jouw hobby bezig wilt zijn.

Start of onderbreek wanneer jij dat wilt
Bij NHA bepaal jij wanneer je met jouw hobbycursus aan de slag wilt. Ga je op vakantie? Geen probleem: een telefoontje naar de NHA en wij onderbreken tijdelijk de verzending van jouw lessen.  Wilt je juist meer lessen ontvangen? Dat kan ook. En natuurlijk bepaal jij zelf wanneer je jouw huiswerk instuurt.

Opzeggen
Je bent niet verplicht om je cursus af te maken. Het is altijd mogelijk dat er iets verandert in je privé-omstandigheden. NHA begrijpt dat. Je kunt dan ook zonder opgaaf van redenen een hobbycursus van de NHA beëindigen. Het enige wat wij dan vragen is rekening te houden met een opzegtermijn van 3 maanden, op basis van een gemiddeld studietempo, meestal 4 lessen per maand (dus 12 lessen).

Handleiding voor nieuwe cursisten
Elke nieuwe cursist ontvangt een korte handleiding waar precies in staat hoe alles in zijn werk gaat. De weinige regeltjes staan hierin duidelijk vermeld. Bijvoorbeeld over het inzenden van het huiswerk. Gemakkelijker kan het niet.

Compleet
De hobbycursussen van de NHA zijn uiterst compleet,
inclusief een fraaie ringband. Bij veel hobbycursussen ontvang je
ook nog gratis accessoires. Na afloop van de cursus blijft alles
jouw eigendom.

Nog vragen?
Bel of schrijf gerust. Wij helpen je graag.
Wanneer je vandaag nog contact opneemt kun je snel aan de slag je nieuwe hobby. Wij zijn bereikbaar via 077-3067000

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.