Gratis studiegids

Profiteer maximaal van je STAP-budget met een combinatiecursus

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

Ben jij klaar voor de volgende STAP-aanmeldronde? Op vrijdag 1 juli om 10.00 uur is het zover. Vanaf dat moment kun jij jouw subsidieaanvraag indienen bij het UWV. Je maakt dan kans op € 1.000,- opleidingsbudget waarmee je gratis een opleiding kunt volgen bij NHA. Wil jij weten hoe je maximaal profiteert van jouw STAP-budget? We vertellen je meer over onze combinatiecursussen.

stap-combinatiecursussen-2

 
Wat kan ik met het STAP-budget?

Waarschijnlijk heb je al van het STAP-budget gehoord. STAP is een overheidssubsidie waarmee je kans maakt op € 1.000,- opleidingsbudget om een arbeidsmarktrelevante opleiding te volgen. Bij NHA kun je met deze subsidie veel cursussen en opleidingen volledig gratis volgen.

De STAP-regeling is een unieke kans om je kosteloos verder te ontwikkelen. Wel is het zo dat je maar één keer per jaar een STAP-budget kunt ontvangen. Ben jij zeer gemotiveerd om je te ontwikkelen en wil je graag zoveel mogelijk uit jouw STAP-budget halen? Kies dan voor een van onze combinatiecursussen.

Lees hier alles over het STAP-budget »

 

Wat is een combinatiecursus?

NHA heeft een ruim aanbod aan beroepsgerichte opleidingen. Sommige opleidingen sluiten goed op elkaar aan en vormen samen een logisch geheel waarmee je je nóg meer in een onderwerp kunt verdiepen. Een gecombineerde NHA-opleiding is dus een slimme keuze als je graag volledig gebruik wilt maken van jouw STAP-budget.

Omdat je maar één keer per jaar een STAP-budget kunt ontvangen is het slim om voor een uitgebreidere opleiding of cursus te kiezen. Het is namelijk niet mogelijk om jouw STAP-budget over meerdere opleidingen te verdelen. De kosten voor de meeste combinatiecursussen zijn nog steeds lager dan € 1.000,-. Je betaalt in dat geval dus ook geen eigen bijdrage.

 

 

 

Welke combinatiecursussen kan ik bij NHA volgen?

Wil jij bijvoorbeeld de cursus Wimperlifting volgen met het STAP-budget? Dan kun je kiezen voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions. Zo zet je jouw STAP-budget optimaal in en krijg je direct beide technieken onder de knie.

NHA biedt combinatiecursussen in allerlei vakgebieden aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de combinatie Presenteren + PowerPoint 2021? Of misschien past de opleiding Sportmassage + Sport en Voeding beter bij jou?

De combinatiecursussen kun je terugvinden bij onze STAP-opleidingen. Je herkent ze aan de tekst 'Slimme combi!' achter de opleidingsnaam. Via de ‘STAP-aanmeldbewijs’ button op de opleidingspagina van jouw keuze kun je eenvoudig de combinatiecursus selecteren als deze voor jouw gekozen opleiding beschikbaar is. 

 

Bekijk hier alle STAP-opleidingen»

 

STAP-checklist

Heb jij...

  jouw STAP-aanmeldbewijs aangevraagd? 
  je DigiD aangevraagd én je inloggegevens bij de hand?
  een reminder in je agenda gezet voor vrijdag 1 juli om 10.00 uur

Dan ben jij helemaal klaar voor de komende STAP-ronde. Veel succes met jouw aanvraag!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!