Gratis studiegids

Nieuw in ons aanbod: ontdek onze nieuwste opleidingen

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jouw ambities zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zit NHA als opleider niet stil. Elke maand breiden we ons aanbod uit met nieuwe opleidingen die jou helpen groeien. Zo zorgen we ervoor dat jij die ene opleiding kunt volgen die je helpt om jouw doelen te bereiken. Vanaf vandaag vind je de volgende nieuwe opleidingen in ons aanbod. Bekijk dus snel welke opleiding bij jou past!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 
Opleiding Virtual Assistant

Lijkt het jou leuk om andere ondernemers of werkgevers in hun werkzaamheden te ondersteunen vanaf jouw eigen werkplek? Als virtual assistant sta jij anderen virtueel en vanuit huis bij. Virtual assistant is een erg breed beroep. Je voert bijvoorbeeld taken uit zoals het beheren van e-mail, afspraken plannen, social media accounts beheren en ondersteunen bij de (online) boekhouding. Door je eigen kwaliteiten te ontdekken, onderscheid jij je van andere virtual assistants.

In de opleiding Virtual Assistant leer je hoe je aan de slag kunt als virtual assistant. Hoe werk je het meest efficiënt? Hoe benader je bedrijven of ondernemers? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Je gaat aan de slag met onderwerpen zoals Office 365, communicatie, webdesign, persoonlijke effectiviteit en meer.
 

Bekijk de cursus »

 

Opleiding Medisch Pedicure Branchediploma

Als medisch pedicure ben jij dé specialist op het gebied van risicovoeten. In de opleiding Medisch Pedicure Branchediploma leer jij hoe je kwetsbare voeten behandelt. Denk bij risicovoeten aan voeten die extra kwetsbaar zijn, bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, kanker, ouderdom of verwaarlozing.

Steeds meer artsen sturen hun patiënten door naar een medisch pedicure. In de opleiding leer je specialistische technieken zodat je deze risicogroepen professioneel kunt behandelen. Bij deze opleiding horen 8 praktijkdagen, zodat je ook in de praktijk kunt oefenen onder begeleiding. Deze opleiding is het perfecte vervolg op onze opleiding Pedicure!
 

Bekijk de cursus »

 

Opleiding HR Analytics

Ben jij werkzaam in het vakgebied human resources? Bijvoorbeeld als HR-manager, HR-adviseur of in een andere HR-functie? Dan is onze nieuwe opleiding HR Analytics echt iets voor jou! In deze opleiding ontdek je namelijk alles over de voordelen van datagedreven HR-beleid. Leer hoe je data-analyse kunt toepassen in jouw organisatie!

Ondanks dat er voldoende waardevolle gegevens beschikbaar zijn, worstelen veel HR-afdelingen met uitdagende vraagstukken. In deze opleiding leer je hoe je data kunt inzetten om talent in sollicitanten te identificeren, langdurig verzuim te beheersen, echte klanttevredenheid te meten en nog veel meer. De opleiding helpt je om HR-analytics te implementeren bij het ontwerpen, uitvoeren en evalueren van HR-interventies, -tools, -beleid en -strategieën.
 

Bekijk de cursus »

 


Opleiding Scrum Master

Naast de opleiding Agile Scrum bieden we nu ook de opleiding Scrum Master aan. Als Scrum Master begeleid jij een Scrum Team om zo effectiever te kunnen werken. Ook behoed je het team voor verschillende soorten afleiding. Jij zorgt ervoor dat projecten gemakkelijker een succes worden.

Wil jij de volgende stap nemen in het werken volgens de Agile-principes? Dan is de opleiding Scrum Master, die je opleidt voor het officiële EXIN Scrum Master Foundation examen, echt iets voor jou. Je verdiept je in Agility en Scrum Teams en leert meer over onderwerpen als visueel management, Scrum- en Kanbanborden en Agile Schalen.

 

Bekijk de cursus »

 

Iets voor jou?

Spreekt een van deze nieuwe opleidingen jou aan? Vraag dan je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past! Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod en ontdek welke cursus bij jou past.

 

Bekijk alle 600+ opleidingen! »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!