Gratis studiegids

Dit zijn de 6 beste bestemmingen voor jouw vakantiegeld

Blog Leestijd: 3 Minuten

Wat ga jij dit jaar doen met je vakantiegeld? Ben je van plan er een fijne vakantie van te boeken of krijgt jouw vakantiegeld dit jaar een andere bestemming? Behalve aan een vakantie kun je je vakantiegeld namelijk ook nog besteden aan andere doelen. Wij hebben 6 andere nuttige én leuke bestemmingen gevonden voor jouw vakantiegeld. Je leest ze hieronder!

vakantiegeld

 

1. Beleggen

Waarom zou je je vakantiegeld niet laten groeien? Beleggen kan een slimme manier zijn om je financiële toekomst veilig te stellen als je het geld niet direct nodig hebt. Wil je starten met beleggen en meer leren over dit onderwerp? Bij NHA volg je de cursus Beleggen voor Beginners.

Deze cursus helpt je om de basisprincipes van beleggen te begrijpen en je eerste stappen te zetten in de beleggingswereld. Door je vakantiegeld, of een deel ervan, te beleggen investeer je in je toekomst. En daar kun je met een beetje geluk nog jarenlang de vruchten van plukken!
 

2. Leer een nieuwe taal

Ga jij dit jaar niet op vakantie? Je kunt het vakantiegevoel ook in huis halen door een nieuwe taal te leren! Bij NHA kies je uit een breed scala aan taalcursussen, van Spaans tot Chinees.

Kennis van een vreemde taal is iets waar je je leven lang plezier van hebt. Een nieuwe taal leren opent deuren naar andere culturen, verbreedt je carrièrekansen en maakt reizen nog leuker. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om met de lokale bevolking te praten tijdens je volgende vakantie!

 

  

3. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een waardevolle investering in jezelf die altijd rendeert. NHA biedt veel cursussen aan die je helpen om je persoonlijke en professionele vaardigheden te verbeteren.

Of je nu beter wilt leren communiceren, je leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen of meer wilt leren over timemanagement, er is altijd een cursus die bij jou past. Gun jezelf de kans om te groeien en je doelen te bereiken.
 

4. Sparen

Soms is de beste bestemming voor je vakantiegeld om het simpelweg opzij te zetten voor later. Wil je je graag verdiepen in manieren om meer te sparen of om beter met geld om te gaan? Overweeg dan om een deel van je vakantiegeld te investeren in onze cursus Wijzer met Geld.

Deze cursus helpt je om slimmer met je geld om te gaan en te besparen waar mogelijk. Je leert hoe je een budget opstelt, hoe je kunt besparen op vaste lasten en hoe je financiële doelen stelt. Je krijgt in de cursus veel praktische tips. Met deze kennis kun je je financiële situatie verbeteren en zelfs een mooi spaarpotje opbouwen voor de toekomst.


 

5. Genieten

Natuurlijk mag je jezelf ook gewoon eens verwennen. Gebruik je vakantiegeld om leuke dingen te doen die je anders misschien zou laten.

Ga een weekendje weg, bezoek een pretpark, ga uit eten in dat ene restaurant waar je altijd al naartoe wilde, of koop eindelijk die gadget waar je al zo lang over nadenkt. Het leven draait tenslotte ook om genieten!
 

6. Investeer in je gezondheid

Je gezondheid is je grootste goed, maar vaak beseffen we ons dat pas op het moment dat we ziek worden. Waarom zou je je vakantiegeld niet gebruiken om in je gezondheid te investeren? Er zijn veel verschillende manieren om je gezondheid te verbeteren.

Bij NHA vind je allerlei opleidingen die je helpen om gezonder te leven. Denk bijvoorbeeld aan cursussen over voeding, fitness, yoga of mindfulness. Door te investeren in je gezondheid voel je je beter, heb je meer energie en kun je optimaal genieten van het leven!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!