Gratis studiegids

Zakelijk

 
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om direct het antwoord te zien. 
 

Kan ik voor mijn medewerkers een opleiding bij NHA aanvragen?

NHA Zakelijk helpt werkgevers en werknemers om meer uit hun werktijd te halen. Want werknemers die zich blijven ontwikkelen, zijn enthousiaster en gemotiveerder. Haal alles uit hun werktijd en investeer in jouw bedrijf met opleidingen of cursussen bij NHA Zakelijk.

Bekijk de pagina NHA Zakelijk voor meer informatie, het aanvragen van een brochure of het inplannen van een vrijblijvend telefoongesprek.

Ik wil een offerte aanvragen

Het is mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen. Vul hieronder je gegevens in en om welke opleiding of cursus het gaat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wanneer er specifieke informatie op de offerte dient te staan, vernemen we dat graag. Vul in het veld 'Opmerking' ook de volledige adresgegevens in: straatnaam + huisnummer (met eventuele toevoeging), postcode en woonplaats.

Let op: Heb je een offerte nodig voor een re-integratietraject bij het UWV? Dan kun je daarvoor onderstaand formulier niet gebruiken. De cliëntadviseur van UWV kan bij ons de offerte voor jou aanvragen via het bij hun bekende e-mailadres. 
 

Kan ik de studievoortgang van mijn medewerkers inzien?

Onze cursisten maken gebruik van onze online leeromgeving Plaza. Wanneer je dit wenst, kan 1 persoon binnen het bedrijf een account ontvangen waarmee de studievoortgang van de medewerkers kan worden bekeken. Zo heb je de mogelijkheid om medewerkers te motiveren en te stimuleren tijdens het studeren.

Ik wil graag de bedrijfscontactpersoon wijzigen

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen de wijziging voor je doorvoeren.
 

Ik wil graag een wijziging in mijn zakelijke gegevens doorgeven

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen de wijziging voor je doorvoeren.
 

Geslaagd.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!