Gratis studiegids

 

Alle ins en outs kennen van het mkb?

Kies voor een mkb cursus van NHA

Van basisvaardigheden voor ondernemers in het mkb tot  een opleiding cateraar: bij NHA volg je een mkb cursus in je eigen tempo.

 

Het mkb: de economische motor van Nederland

Het mkb levert meer dan de helft van de economische productie in Nederland. Van alle ondernemingen is 99 procent een midden- of kleinbedrijf. Van kapperszaken tot trainings- en adviesbureaus: een mkb-bedrijf is een bedrijf met 10 tot 250 werknemers.

 

Het mkb voldoet aan strengere eisen

Aan bedrijven in deze sector stelt de overheid strengere eisen dan aan kleinere ondernemingen. Welke eisen? Bijvoorbeeld eisen aan de boekhouding, vergunningen en de ondernemingsraad. Het is dan handig als je verstand hebt van dergelijke juridische zaken. Met een opleiding Juridisch Medewerker, of een Juridisch Secretaresse opleiding zorg jij dat je deze vaardigheden onder de knie hebt. 

 

Leer het midden- en kleinbedrijf kennen met een mkb cursus van NHA:

 

Waarom volg je een mkb cursus? Werk je in een bedrijf en wil je meer? Promotie maken of ambieer je een andere, meer uitdagende functie?

Droom je van je eigen café? Een eigen kapperszaak? Een bloemwinkel? Met NHA zet je de volgende stap. Open de deuren van je eigen zaak en zet de eerste stap met een passende opleiding mkb.

 

Een mkb training van NHA volgen? Dat kan, bijvoorbeeld deze:


Bekijk het volledige overzicht en zie welke mkb cursus het beste bij jouw wensen aansluit.

Van een korte mkb cursus Boekhouden tot een cursus Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van bijna een jaar: zoek je een praktische mkb training, kies dan voor NHA. Vind je een volledige MBA opleiding te intensief? Breek jouw opleiding dan op en start met de losse modules. Begin jij met de opleiding Belastingwetgeving? Of ga je liever aan de slag met een Kostencalculatie opleiding? Wie weet behaal jij uiteindelijk alsnog jouw MBA diploma!

 

Een eigen zaak beginnen? Beter weten welke eisen de overheid stelt aan bedrijven? Meer winst maken en financiële kansen benutten? Van marketing tot productontwikkeling: een mkb cursus biedt overzicht.

Van groentezaken tot drogisterijen: in alle sectoren van de Nederlandse economie vind je midden- en kleinbedrijven. Waarom investeren ondernemers in opleiding? MKB bedrijven, zelfstandigen zonder personeel, grote bedrijven: ze investeren in scholing. Van een cursus mkb tot een verkooptraining.

NHA ondersteunt mensen die investeren in hun toekomst. Bij NHA kies je zelf je mkb cursus en je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
 

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!