Gratis studiegids

 

Een kledingwinkel beginnen – kies voor NHA

Broeken, rokken, schoenen verkopen en je eigen kledingzaak beginnen? Leer alle ins en outs van de modebranche kennen bij NHA.

Open de deuren van je eigen kledingwinkel

Wat verkoop je in je eigen kledingwinkel. Beginnen klanten bij de ingang met een glimlach als ze je aanbod zien? Verkoop je sokken in alle soorten en maten? Sokken van alle denkbare materialen: van zijden sokken, katoenen sokken, wollen sokken en sokken die passen bij de Oostenrijkse dirndl tot alledaagse sportsokken.

Gevoel voor kleur, voor stoffen, voor styling: een kledingwinkel beginnen betekent de modebranche (leren) kennen. Weten welke klanten behoefte hebben aan welk soort kleding.

 

Opleidingen helpen starters in de modebranche

Heb je gevoel voor mode en droom je ervan een eigen kledingzaak beginnen? NHA helpt je. NHA biedt opleiding voor mensen met ambitie.

Kies uit een van de volgende opleidingen:

 

Hoe verkoop je kleding?

Je wilt een eigen kledingwinkel beginnen. Zoek je aansluiting bij een franchise, zoals WE of Manfield? Of heb je een vernieuwend idee en wil je zelfstandig een eigen kledingwinkel beginnen? Voor jezelf. De eigenaar, dat ben jij. Klinkt goed, toch?

Misschien wil jij wel jouw eigen kleding leren maken en ontwerpen. Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt? Geen probleem! Bij NHA leer je naaien voor beginners en voor je het weet maak je zelf de mooiste kledingstukken.

Wat komt er kijken bij een kledingwinkel beginnen? Dat leer je bij de opleidingen van NHA.

 

Online kleding verkopen

En NHA weet dat steeds meer klanten kleding online kopen. Je eigen kledingwebshop beginnen? Geen probleem. Volg de opleiding Eigen Webshop Starten. Met een cursus Online Marketing ben je helemaal thuis op internet en zorg je dat klanten jou vinden.

Merkkleding, tweedehandkleding, sportieve kleding: iederen draagt kleding. De markt is groot. Een kledingzaak beginnen? Kosten noch moeite sparen om je droom te verwezenlijken? NHA droomt met je mee en helpt je dromen waarmaken.

 

Een kledingwinkel beginnen?

Bij de cursussen van NHA leer je alles over het modevak. De mooie kanten: mensen helpen, stylen, etalages opmaken. Maar ook de kanten die je misschien minder aantrekkelijk vindt en toch noodzakelijk zijn. Denk aan een ondernemingsplan maken, boekhouden en de marketing verzorgen. Leer alles wat er bij de modebranche komt kijken. Volg een opleiding van NHA.

 

NHA biedt in elke branche beroepsopleidingen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
 

Alle beroepsopleidingen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!